tiistai 25. heinäkuuta 2017

Pahojen henkien karkoitus

Uuh takana meijän yli odotusten sujuneet tupaantuliaiset!
Viime lauantaiksi olimme kutsuneet kavereita meille iltaa viettämään ja yöpymään. En ole laskenut mutta ainakin kolmisenkymmentä taisi päivän aikana käydä.
Juhlat pidettiin meidän ladossa teemalla latotanssit.
Porukka oli tosi otettu hienosti ja erilaisesti järjestetyistä tupareista ja saatiin myös paljon kiitoksia tarjoiluista.
Tehtiin itse kinkku- ja kasvispiirakkaa, myös gluteenittomana sekä salaattia. Näiden lisäksi tarjolla oli leipää ja levitteitä, keksejä, karkkeja sekä sipsejä. Plus juomana niin viiniä, olutta ja limua sekä tietysti alkukuohuvat.

Teeman mukaisesti taustalla soi vanhat kotimaiset "humppabiisit" sekä illalla menon yltyessä nopeampaa tanssimusaa.
Keli oli todella suotuisa, aurinko lämmitti päivää sekä illalla saatiin ihastella upeaa auringonlaskua peltojen taa.
Pääasiassa juhlissa oli ihan vapaata seurustelua sekä tietty meijän tiluksien esittelyä mutta illemmalla kuppikuntien rikkomiseksi pidettiin maalaiskisat!
Jaettiin tyypit joukkueisiin ja lajeina oli tikanheitto, saappaanheitto sekä puujaloilla kävely. Hauskaa oli ja paljon naurua eikä kommelluksilta vältytty.., toinen saappaista lensi kuivurin katon päälle ja jäi sinne sekä puujalkakin taisi hieman hajota :D

Muutama tyyppi oli pukeutunut teeman mukaisesti upeisiin asuihin ja he saivatkin sitten palkinnot, nimittäin onkilaitteet :D
Ilta kun viileni, siirryttiin kotaan grillailemaan makkaraa ja pihvejä. Tää oli loistava päätös illalle. Kahden aikoihin viimeisetkin taisi lähteä nukkumaan ja muutama jäi meille yökylään.
Aamulla oli ihanaa syödä yhdessä runsasta aamupalaa ja myöhemmin lähdettiin vielä uintireissulle läheiselle järvelle :)

Me olimme otettuja kun paikalle saapui runsaasti meidän kavereita. Saimme ihania lahjoja sekä ikimuistoiset juhlat pidettyä meijän kotona <3

Ihana HPT jengi!

Mun juhla-asu
Markku näyttää mallia
Asukilpailun voittaja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti