maanantai 18. joulukuuta 2017

Mikä viikko!

Viime viikko oli pitkästä aikaa hyvin tapahtumatäytteinen ja kiireinen. Selvisin kyllä melko stressittä jokapäivästä, tosin eilen olin jo iltaan mennessä niin väsynyt että jonkinasteista kiukkupuuskaa taisi esiintyä.. Mutta sallittakoon. Tänään on tuulenvire kuitenkin taas myönteinen.
Viime keskiviikkona olin pitkästä aikaa ratsastustunnilla ja se tuntui tosi kivalta. Aikoinaan sitä vain hiipui innostus säännölliseen heppailuun mutta nyt oli pientä kipinäntunnetta jälleen havaittavissa. Kävin tässä melko lähellä sijaitsevalla pikkutallilla. Meitä oli vain kaksi ratsastajaa ja tallinpitäjä tuntui mukavalta ihmiseltä. Talli oli myös ihan juuri rempattu joten tilat tuntuivat myös luksukselta. Sieltä löytyi jopa pienen pieni maneesi mikä näillä keleillä on ihan huippu. Tunnille sain vanhan kilpaponin mikä on viime aikoina toiminut lasten "pullaratsuna" mutta jo vain löytyi ponista draivia kun oltiin lämmitelty.
En vielä tiedä aionko käydä viikoittain tunneilla mutta ainakin silloin tällöin tekee hyvää päästä hieman hevostelemaan :)


Turpaterapiaa :)

Ja hevosista tulikin mieleen, että lauantaina meillä oli heppatätien pikkujoulut, nyyttärimeiningillä jälleen eli ruuasta ja juomasta ei puutetta ollut. Ilta oli tuttuun tapaan hyvin naururikas ja oli ihanaa päästä taas kuulemaan kunnolla mitä kaikille kuuluu. Hevosharrastus on ollut tosiaan monelta hiipumaan päin mutta nyt oli havaittavissa uutta nousua myös muillakin kuin minulla joten juttua piisasi myös hevosista. Puoleen yöhön asti jaksoin kemuissa olla, johtuen seuraavan päivän ohjelmista sekä myös edellisen päivän kekkereistä. 
Tosiaan, perjantaina lähdin suoraan iltapäivällä töiden jälkeen ajelemaan kohti Helsinkiä. Meillä oli meidän työporukan kesken illanviettoa ensin Flamingo Spa:ssa altailla löhöten jonka jälkeen menimme ruokailemaan. 
Koska minä edustan Turkua yksinään oli paikalla vain Helsingin porukkaa joita en ollut vielä tavannut joten oli todella kiva päästä tutustumaan heihin ja näkemään minkälaisia naamoja siellä oikein on. 
Ilta oli railakas ja uskoisin että useimmat ottivat pitkän kaavan mukaisesti mutta minä poistuin hotellihuoneeseeni kymmenen jälkeen. Minulle oli varattu huone ettei tarvinnut yötä vasten lähteä ajamaan pitkää matkaa kotiin. Mikäs siinä, kyllä hotellissa kelpaa aina yöpyä kun aamulla on tiedossa hotelliaamupalaa 😄


Heppatädit <3

Lauantaina kun saavuin kotiin, poikettiin yhdessä katselemassa kylän joulutoria mutta melko piskuinen tuo oli. Markku tosin yllätti ja halusi käydä ostamassa mulle kukkakaupasta kukkia! Valitsin kivan joulukukka-asetelman keittiön ikkunalaudalle. 
Sunnuntaina lähdettiin leffaan katsomaan uutta Star Warsia. Leffan jälkeen vuorossa olikin yhteinen joululounas Krookilan juhlamummolassa. Äiti oli kutsunut koko konkkaronkan syömään, joten näin tuli aloitettua viimeisen jouluviikon tunnelmointi :)

Töissä on mennyt mukavasti ja olen vieläkin ihan fiiliksissä työstäni. On tehnyt mulle niin hyvää päästä tekemään pitkästä aikaa työtä jossa joutuu ajattelemaan niin paljon etten muuta enää muistakaan. Oikeasti, olen alkanut hirveästi unohtelemaan niitä arkisia asioita kuten kauppareissua ja sovittuja asioita. Mutta kyllä se tästä taas tasapainottuu aikanaan kun työ alkaa kulkemaan enemmän rutiinilla.


Vanhanajan joulutunnelmaa juhlamummolassa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti