lauantai 8. toukokuuta 2021

Mökkivappu

Viikko sitten vietettiin vappua jo toista kertaa mökillä. Kelikin oli ihan hyvä, melko aurinkoista ja lämmintä. Markku kävi kalalla pari kertaa, ja saikin ahvenia ja yhden hauen, josta tehtiin kotona sitten haukipihvejä. Ahvenet päätyivät meidän lampeen, kun koitetaan kasvattaa ahvenkantaa sinne. Minä kävin Sisun kanssa ulkoilemassa metsäteillä sekä haravoin mökin ympäristöä. Myös vähän puuhommia tuli tehtyä. Kävimme myös vappupäivänä pienellä retkellä läheisellä luonnonsuojelualueella, Latokartanonkoskella. Toki myös saunoimme ja kävimme pulahtaa hyytävän viileässä lammessa :)


Tämä viikonloppu ollaan kotosalla. Tarkoitus on polttaa risukokkoa nyt kun maa on kunnolla märkä monen päivän sateiden jälkeen. Ajattelin myös kohta mennä istuttamaan perunat kasvimaalle. Mulla on edelleen kesken siellä laajennusosa, mutta sateiden jälkeen se tulvii ihan mahdottomasti, savimaa kun on. Mutta turvemulta ja hevonkakka on jo hankittu, jahka se vähän kuivahtaa niin möyhennän ne sinne joukkoon. Toive olisi jospa sinne saisi jo tänä kesänä vähän jotain kylvettyäkin, vaikka kunnon maanparannukseen menee kyllä vuosia. 

Ensi viikon olenkin talvilomalla, ja katsoinkin että oikein hyvää kesäkeliä se lupailee :) Vietän viikon Porissa eräkoulun lintuviikolla, jota odotankin innoissani. Viimeisenä päivänä on sitten tentti, ja toivotaan että se läpi menee eikä tulisi kovin pahoja muistikatkoksia jännittävässä tilanteessa. 

Myös työasiat on toistaiseksi selkiintynyt, eikä tähän hätään ole mitään ikävää tuloillaan. Joten hyvillä mielin kohti kesää <3

Latokartanonkoski
Meillä kävi vappuvieraita, ja Sisukin sai koirakavereita
Vappukuvia mökiltä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti