perjantai 2. heinäkuuta 2021

Keskikesän oleilua

Juhannus vietettiin mökillä, eikä tehty yhtään mitään muuta kuin oltiin ja rentouduttiin. Yleensä kun mökkimme on melkoinen työleiri, josta toki pidämme, niin nyt haluttiin vaan olla. Myös helteet tekivät helpoksi toki tämän päätöksen. Markku kävi kalalla ja minä vähän kuvailin uutta videota, siinäpä oikeastaan ne oikeat tekemiset.  

Aattona iskä tuli saunomaan iltapäivästä, mutta lähti sitten kotiin ennen kuin illalla sitten grillattiin juhannusherkkuja. Juhannuspäivänä taas äiti tuli miehensä kanssa kyläilemään, mutta he eivät jääneet saunomaan, grillattiin vaan makkarat. Illalla nautimme pitkästä aikaa savusaunan tunnelmaa ja kävimme aina pulikoimassa lammessa.

Alkuun meidän piti lähteä vasta maanantaina, mutta päätimmekin palata jo sunnuntai illalla kotiin, kun helteiden takia kasvimaan kasvien selviytyminen vedettä alkoi huolestuttamaan. 

Terassi on nyt kiva ja nätti pienen laiton jälkeen

Hyvä ruoka, kiiretön oleilu ja saunominen
oli tämän juhannuksen teema :)

Juhannus 2021

Mulla alkoi myös loma maanantaina, mutta kävin tekemässä vielä pari työkeikkaa sekä maanantaina, että tiistaina. Mutta nyt oon vaan lomaillut. Ollaan maalailtu taloon toista kerrosta punamultaa sekä käyty mattopyykillä. Siivosin myös pesuhuoneen ja saunan oikein kunnolla. Ulkoiltu on ja uimassa käyty. Kaikkea rentoa puuhailua. 

Nyt olen vähän alkanut pakkailemaan, sillä ensi viikolla olisi tarkoitus lähteä reissuun tien päälle. Käydään vaelluksella näillä näkymin Patvinsuon kansallispuistossa ja sieltä sitten ajelemme Taivalkoskelle. On ihan mukavaa viettää ensin palautumista kotona ennen reissuun lähtöä, kun aina ennen sitä on jo tien päällä ennen kuin edes loma on kunnolla alkanut ja kotiin palatessa on työt heti kutsunut. 

Sisu lähtee taas äitille hoitoon ja iskä tulee talovahdiksi sekä huolehtimaan kasvimaasta :)

Yksi kesän kohokohtia, mattopyykki!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti