lauantai 26. maaliskuuta 2022

Kohti Pohjois-Savoa!

Niin todella, me muutamme Pohjois-Savoon! 

Nyt on aika ottaa elämässä uusi suunta hieman ylemmäs pohjolaa. Vielä viime vuoden lopulla kuvittelimme muuttavan Lappiin, mutta se peruuntuikin. Ja hyvä niin. Sillä jälkeenpäin ajateltuna tuumasimme, että Lappi on meille ehkä kuitenkin liian pohjola. Sillä nautimme pitkästä kesästä ja itse erityisesti kasvimaalla puuhailuista ja se jäisi kyllä Lapissa aina hyvin lyhyeen. Tämän peruunnuttua, ajattelimme ensin hengähtää ja lähteä sitten rauhassa etsimään omaa paikkaa Itä-Suomesta. Mutta kuinkas kävikään, että sieltä suunnin vapautui minulle työpaikka ja parin kuukauden varoitusajalla sitä ollaan nyt muuttamassa Kuopion seudulle. 

Tulevat Savolaiset

No itseasiassa minä muutan ensin yksinään ja Markku tullee sitten perästä kesällä. Myös hän sai Kuopiosta jo töitä syksystä alkaen. 

Toki alkuun sitä pyöritteli ajatuksia tarttuako tilaisuuteen vai ei, mutta hitsi vie. Elämme täällä vain kerran ja olen haaveillut edes joskus muuttavani ihan uusiin ympyröihin ja aloittamaan kuin puhtaalta pöydältä. Suurin mieltä myllertävä ajatus on nykyisen talon myyminen sekä tietysti omat läheiseni, jotka jäävät tänne. Mutta ei sitä omaakaan elämää voi elämättä jättää. Eikä välimatka ole kuin viisi tuntia, kyllähän sen ajaa useamminkin. Mökki jää meille vielä ainakin niin pitkäksi aikaa, että kotiutuminen on varmaa. Mutta toisaalta, on se hyvä etelän tukikohta myös aina täällä käydessä.Tarkoitus olisi Savosta sitten löytää oma unelmien koti. Eli sellainen kuin nyt on, mutta lisänä ne pari seikkaa, jotka täältä nykyisestä kodista uupuvat. Eli metsä ja oma vesistö. 


Tänään olen aloittanut jo muuttopakkaamisen, sillä ensi viikon lopulla lähden kohti uutta, väliaikaista kotiani. Alkuviikosta menen työn puolesta Kuopiossa käymään sekä hakemaan avaimen uuteen kotiin. Sekin on jännittävää, sillä olen vuokrannut asunnon näkemättä sitä. Mutta kyseessä on hyvin pienen kylän pieni rivitalon päätyasunto, lähellä luontoa ja järvimaisemia. Eiköhän sitä siellä toimeen tule. Ikävä on tietysti hurjan kova kun koiratkin jäävät tänne kotiin, mutta minulla on tarkoitus tulla aina joka kuukausi viikoksi tekemään töitä tänne. Saapi Markkukin huilata koirien ja talon hoidosta välillä. 

Eli uusia jännittäviä muutoksen tuulia luvassa! 

Rakas koti <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti