lauantai 19. marraskuuta 2022

Auringon kaipuuta

Viikko on ollut melko pilvinen, viime viikonlopun aurinkoisten päivien jälkeen. Tänä aamuna se lupasi pienen aurinkoisen hetken ja aion ottaa siitä kaiken ilon irti lähtemällä aurinkokävelylle heti kun se vain nousee. Pienen tovin saapi vielä odottaa. Huomaan, miten paljon se vaikuttaa mielialaan ja energioihin. Kyllä aamukävely pimeässäkin piristää, mutta eihän se sama ole kuin valoisaan aikaan ulkoilu. Itse kun en juuri nauti "pimeään käpertymisestä", on tämä vuodenaika vaikea. Lumi piristää ja sitä onkin luvattu hentoisesti myös tänne etelään, jossa vietän parhaillaan pari viikkoa. 

Illat olen haaveillut jo keväästä ja kesästä, kuunnellen ja katsellen kaikenlaisia kasvimaa aiheisia juttuja. No, tykkään talvesta ja hiihtämisestä myös yli kaiken, joten odotan myös sitä :) Myös muuttoa uuteen kotiin ja lintujen talviruokinnan aloittamisesta siellä. Ja kylmäuintia. Kyllä se tästä.

Täällä viikko on ollut aika menevä. Viikko sitten olin pitkästä aikaa näkemässä heppatätiystäviä pikkujoulujen merkeissä, sunnuntaina kävin naapurissa kylässä ja arkena on ollut kaikenlaista töiden lisäksi. Siispä innolla tänään mökin rauhaan pariksi päiväksi. 

Viikko sitten aamukylpy lammella

Heppatätien pikkujoulut


Naapurissa kylässä

Marraskuun aurinko


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti