torstai 7. tammikuuta 2016

Ilo irti pakkasista

Tosiaan, kaikki irti näistä keleistä, vaikka pulahtamalla avantoon. Pakko oli mennä kokeilemaan pienestä kurkkukivusta huolimatta miltä se tuntuu näin kovilla pakkasilla. 
Oli se niin jymäkkää että vei flunssan rippeetkin mennessään. Hyvä niin! 
Kävellessä kohti laituria olin jäätyä jo matkalla. Sormiin tuli kaiteesta paleltumia ja vesi tuntui hyytävältä ekalla kertaa :D Nopeesti saunaan jossa tosin tuotti tuskaa taas se että kuumuus tuntui polttavan, mutta niinpä sitä tekikin mieli taas käydä pulahtaa. Seuraavat kerrat menivätkin huomattavasti iisimmin.
Ja loppuun rentoutuminen höyryävän kuumassa paljussa sekä kotona illalla kuumaa kaakaota.

viime talvelta

Suosittelen kokeilemaan, saatat  hyvinkin yllättyä. Hyvässä mielessä :) nimimerkillä entinen vilukissa, joka hädintuskin ennenmuinoin etelänlomillakaan meni veteen.. 


Hyvää ajanvietettä on myös näillä keleillä haaveilla sohvalla vilttiin kääriytyneenä seuraavasta reissusta lämpimään.. Nyt tulikin eteen melkoisen hyvä lentotarjous, joten kenties pitäisi varata..
Koulu vain tuottaa pieniä mutkia matkaan, tai lähinnä kevään tentit. Jos ja kun varaan matkan, sen tiiän varmasti että ajatukseni eivät pyöri tällöin tenttikirjoissa! 

Kylmyydestä huolimatta, nyt on ollut upeat ulkoilukelit. Lunta saisi tulla senverran että pääsisi hiihtelemään täällä etelässäkin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti