sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Maailman ympäri jos pääsis

Vaikeeta tämä elämä kun haluaisi niin moneen paikkaan päästä ja kokea vaikka mitä.
Voisin käyttää kaiken omaisuuteni vain elämysten hankkimiseen. Maallista mammonaa en tarvitse, eikä enää tule mitään ostettuakaan kuin välttämätön paha.
Enemmän arvostan ja iloitsen fiiliksistä joita saa kun lähtee ja tekee. 

Eilen tuli käytyä matkamessuilla Helsingissä. Mitään varsinaista matkusteluun liittyviä ahaa elämyksiä ei tullut kun kerran tietääkin mitä reissuiltaan haluaa mutta muutenkin oli tosi kiva käydä ja kierrellä. Yksi parhaista oli kun mentiin katsomaan stand up-esitystä bussiin(!), ja jouduttiin itse vielä uhreiksi! Niin hauskaa ja mieleenpainuvaa :)

Dinnerillä tuli käytyä Espoossa sijaitsevassa Persialaisessa ravintolassa jossa tarjoiltiin perinteistä iranilaista ruokaa. Tykkäsin kun sai uusia ruokaelämyksiä ja paikan pitäjä oli niin superystävällinen kuin ikinä taida olla vastaavaan törmännyt joten ekstrapisteet siitä.
Ja todellakin hyödyllistä se kun ihmiset jakavat somessa suosituksiaan myös ravintoloista, nimittäin ilman Armania ei olisi koskaan todennäköisesti eksynyt tuonne syömään.


Muuten aika perusviikko takana, ja edessä.. Töitä, koulua ja hierontaa niin paljon kuin jaksaa vaan tehdä. Salilla kävin tekemässä tänään hyvän mielen höntsäilyt, eli rinnallevetoja, tempauksia, thrustereita, kahvakuulaa, punnerruksia eli kaikkea mitä yleensä ei normisaleilla tehdä, mutta tämä kruunaa aina viikon perusväännöt :D
Avannossa, saunassa ja paljussa tuli myös käytyä ja päälle kuumaa kaakaota, ei vois paremmin päättyä nää vapaat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti