maanantai 24. lokakuuta 2016

Lokakuun parhaat

Oho, nyt olenkin tosi reipas ja kirjoitan heti perään uuden postauksen. Liekö johtuvan uudesta zen-asenteestani missä aikaa ei tunneta.
Oli kuinka vaan, niin oon vaan halunnut jo kauan kirjoitella viime viikkojen kivoja tapahtumia mutta kun en vaan ollut millään kerennyt. Huoh.

Siitä Caribian viikonlopusta mainitsinkin. Oltiin siellä kaksi yötä ja vaikka sitä ei lähtisi kotikylästään pidemmälle, loma se on pienikin loma. 
Mentiin ihan bussilla niin sekin toi jotain erilaista fiilistä. Syömässä käytiin niinkin gourmee paikassa kuin Burger King. Mut sehän onki paras pikahampparimesta niin mikäs siinä.
Sitten piti lähteä vielä bikiniostoksille kun tää höppänä oli tietenkin sen oleellisemman unohtanut kylpyläviikonlopusta.

Aamulla tietenkin ootti paras, nimittäin hotellin aamiainen. Muuten lauantai päivä sujui huilaten, treenaten, polskien ja illemmalla lähdettiin kävellen kaupungille. Käytiin testaamassa uutta persialaisruokaa tarjoavaa ravintolaa, jonka jälkeen mentiin leffaan katsomaan Teit meistä kauniin. Sitte söin irtsareita niin paljon että päätin ryhtyä loppuvuodeksi karkkilakkoon. 
Markku ryhtyi mun seuraksi. 
Muutoin ilta menikin hotellin muhkeiden vällyjen välissä. 
Seuraavana aamuna lähdettiinkin melko pian aamupalan jälkeen. Kylhän tälläinen rikkoo kivasti arkea ja paljon ollaankin käyty testailemassa eri yöpymispaikkoja mikä on superhauskaa puuhaa.
Kohta onkin taas luvassa jotain uutta ja jännää.. ;)


Viikko sitten viikonloppu mulla oli taas vapaata ja silloin olikin pitkästä aikaa heppatätien illanvietto. Tällä kertaa Cia oli kutsunut meidät vapaa-ajan asunnolleen Piikkiöön meren rantaan. Vaikka syksy onkin pitkällä, paikka oli täydellinen tunnelmaltaan tähänkin aikaan vuodesta. 
Huippua oli jälleen viettää iltaa parhaassa tyttöporukassa. Syötiin erittäin maukasta Cian tekemää pataa ja maailman parhaita pannareita jälkkäriksi, nautiskeltiin viiniä sekä iltasella saunottiin.
Suunniteltiin myös tulevia tapahtumia joten luvassa on ainakin pikkujouluja, risteilyä sekä pyjamapaardit. 
HPT 

Sunnuntaiksi oli myös tiedossa huippukivaa tekemistä kun lähdettiin Markun kanssa Teijon kansallispuistoon retkeilemään. Mulla tosin oli aluksi vähän nihkeät oltavat edellisillasta johtuen mutta piristyin kumminkin reissussa. Paras hetki oli nautiskella hernesoppaa laavulla nuotion äärellä :)
Kotiin kun tultiin teki ihana poikaystäväni meille superhyvää pitsaa. Kyllä miun taas kelpasi!
Ja p.s 
Nyt lauantai iltana kun tulin töistä oli tää tehnyt ylläri iltapalaa ja leiponut sämpylöitä. Ihan paras.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti