sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Parisalsaa ja brunssia Turun linnan kupeessa

Eilen vietettiin taas treffipäivää ja tällä kertaa suunnattiin kaupungille salsaamaan ja brunssille. Olin suunnitellut vikaksi viikonlopuksi jotain spesiaalia ennen kun lähden omille reissuilleni. Bongasin Turun satamassa sijaitsevan Tanssistudio Flaman järjestämän parisalsakurssin joka meni aikataulullisesti nappiin myöskin satamassa sijaitsevan ravintola 3. linjan brunssin kanssa. Eli treffiplääni, ensin vähän salsaa sitten herkuttelemaan. 
Ja huippu päivä meille tulikin :)

Salsasta ei meillä kummallakaan ollut kokemusta mutta Flamassa tunnelma oli todella vastaanottavainen, mukavan leppoisa sekä paikan pitäjällä Annalla, erittäin ammattimainen ote tanssin opetukseen. 
Opimme kahden tunnin tiiviskurssilla salsan perusaskeleita, joilla jo kehtaa tanssilavoilla ja bileissä irrotella. Flamassa järjestetäänkin joka toinen perjantai-ilta Friday Flama tanssibileet iltayhdeksästä kahteen asti, jonne minä aion ainakin ehdottomasti reissuni jälkeen mennä joramaan. Olen niin odottanutkin jotain vastaavaa, kun en niin alkoholihuurteisista diskoista välitä ;)
Syyskuussa ovet avannut tanssistudio vaikutti viihtyisältä, avaralta ja valoisalta. Isot seinänkokoiset ikkunat tanssisalissa, aivan ihana odotus- ja lepotila sohvineen sekä suuret pukuhuoneet. Ja meille autolla ajeleville maalaisille sijainti oli loistava ilmaisen parkkitilan ansiosta.
Suosittelen ehdottomasti tanssin ystäville tai sellaiseksi aikoville. Tanssitunteja järjestetään laidasta laitaan lattareista twerkkiin!

Tunnelmallinen chillailutila Flamassa

Ja todella, nälkä kun tanssiessa kasvaa, suuntasimme lähes vieressä sijaitsevaan ravintola 3. Linjalle syömään lauantaibrunssia. Oli ihana päästä valitsemaan lautaselleen runsaista vaihtoehdoista herkkuja. Pöydät notkuivat erilaisista salaateista, lämpimistä ruuista, leikkeleistä juustoihin, leipävalikoimasta löytyi mm. saaristolaisleipää, karjalanpiirakoita, talon focacciaa.. Jälkiruokapöytä oli valloillaan toinen toistaan makeampia herkkuja. Skoolasimme treffipäivän kunniaksi appelsiinimehuilla (kuohuvaakin saa!) ja nautimme salsatunnin jälkeisistä fiiliksistä. 
Varmaan moni ei tiedä näistä Turun satamassa sijaitsevista helmipaikoista. 
Ravintolassa on arkisin lounasta tarjolla sekä listalta saa iltaisin tarjottavia burgereista salaatteihin ja se on mitä parhain etkopaikka (tai jatko) ruotsinristeilyn ohessa. Testattu on 😉

Jälkkärivalikoimaa.. :P



Yhteistyössä Tanssistudio Flama sekä Ravintola 3. Linja 💗

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti