sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Hiihtelyä ja kotoilua

Mukavan rauhallinen kotoiluviikonloppu takana. Eilisestä hiihtelystä innostuneena läksin vielä tänäänkin laduille. Niin paljoa lunta täällä ei ole että pelloilla voisi hiihtää mutta ihan tässä lyhyen automatkan päässä on Hevonlinnan ulkoilualueet joissa kelpaa ajetuilla laduilla sivakoida. Tänään vielä aurinko kruunasi raikkaan kirpeän pakkaspäivän. Aamulla mittari näytti lähes 17 astetta, joten sain aamulenkkini tehdä yksin kun Sisu jäi suosiolla köllöttelemään sisälle 😄 Hiihtoladulla fiilis oli kuin Lapissa konsanaan keväthangilla kun niin kylmä mutta samalla aurinko lämmitti.
Muuten vietin tänään päiväni samalla tavoin kuin eilisen illan, eli sohvalla lukien lehtiä ja kirjaa sekä suunnittelemalla kevään ja kesän rientoja, lähinnä niitä omia kivoja "hömppäjuttuja".  
Hevonlinnan laduilta



Hernekeitto kokeilukin onnistui täydellisesti ja ai että miten hyvältä se maistuikin molempien hiihtolenkkien jälkeen sekä jälkkäriksi tietysti niitä lättyjä. Mutta pakko sanoa, että vaikka olihan se maukkaampaa kuin purkkihernari, en silti ehkä joka kerta jaksa nähdä sen tekemisen vaivaa kun vertaa miten helposti ja nopeasti purkista saa ja sekin on mielestäni kuitenkin hyvää. En edes tiedä voiko hernekeitto edes olla ikinä pahaa.. 😄 Ainakin parasta retkiruokaa se on :P

Kissat ovat myös viihtyneet erityisen paljon sisällä tämän viikonlopun, nyttenkin Riivi makaa puoliksi näppäimistön päällä ja kehrää. Mörkö taas nukkuu aina mun jalkopäässä sängyssä ja olin yllättynyt miten se jaksoi olla aloillaan viime yönä kun kymmenen tuntia tuli yhteensä sängyssä loikoiltua. Yleensä se alkaa melskaamaan jo aamuyöstä.
Nyt on ainakin akut ladattu täyteen tulevaa viikkoa varten ja hyvä niin kun se onkin aika kirjavasti täynnä kaikenlaista. Alkuviikkoon osuu harrastuksia sekä hallituksen kokousta ja loppuviikosta menen pariksi päiväksi Helsinkiin työn puolesta. Lauantaina onkin tiedossa lisää talvikivaa kun lähdetään Himokselle laskettelemaan! Saas nähdä jännäänkö siellä yhtäpaljon kuin mitä Rukalla viime kerralla. 
Mutta ehkä jotain pitää karsia pois koska muuten saattaa iskeä stressiuupumus eikä se ole kivaa nyt kun olen päässyt näin hyvään seesteiseen tilaan :)

Mörkö


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti