lauantai 10. maaliskuuta 2018

Flunssaviikon höpinät

Kulunut viikko meni flunssan kourissa väsyneenä ja sinnitellen. Töistä en raaskinut olla pois koska lähin sijainen mulla olisi Helsingissä enkä ollut kuitenkaan pahasti kipeä. Nenä vuoti ja lievää lämpöä sekä väsymystä tottakai mutta otin iisisti ja heti kotiin päästyäni lepäilin vaan. Kenties olisin tervehtynyt nopeammin jos olisi pitänyt saikkua mutta tänään jo vihdoin olo on selkeästi parempi. Intoa ja jaksamista riitti aamulla lähteä pitkälle kävelylenkille ja pääsipäs Sisukin pitkästä aikaan mukaan. Raukka vilukissa on saanut odotella lämpimimpiä kelejä ja tänään mittari oli jo plussan puolelle niin johan tuli koiraankin vauhtia taas. 

Saas nähdä alkaako kevät nyt tulemaan vauhdilla vai iskeekö takatalvi vielä. Olen kyllä ollut niin onnellinen tästä meidän talvesta, joka kesti useamman viikon ja kun pääsi hiihtelemään sekä fiilistelemään.
Meidän talokin selvisi kunnialla kovista pakkasista, putket eivät aivan jäätyneet (vähän vain, mutta pari minuuttia kun hiustenkuivaajalla puhalsi niin johan aukesi) sekä muutenkin ollaan onnistuttu pitämään koti lämpimänä. 
Vielä en soisi lumien sulavan vaikka onhan se ihanaa kun kevät tulee ja kyllähän tässä jo kesän retkiä ja seikkailuja odottelenkin.
Ajatuksena on kuitenkin lähteä muutaman viikon päästä pohjoisessa käymään joten vielä ei tarvitse suksia varastoida :)



Pohjoisen reissun jälkeen meitä odottaakin vastavuoroisesti aurinkoloma Teneriffalla. Minullakin on jo viime Thaimaan matkaväsymykset selätetty ja innolla haaveilen sitäkin seuraavista reissuista maailmalle. Silti odotan kyllä eniten tulevan kesän reissua Lappiin johon mennään retkeilemään, kunhan vaan lomat selvinnevät.
Jos jotain mitä jäin kaipaamaan edellisestä työpaikastani niin se on lomat. Mikä on vähän hassua kun en ensialkuun edes niitä pitänyt mutta sen ansiosta lomapäiviä olikin kertynyt sitten aimo annos ja oli niin helppoa kun oli mahdollista jäädä milloin vaan lomalle. Nyt ei ehkä enää niin helppoa. Tai ainakin alkuun ovat sitten palkattomia. 

No, lomakaipuuta onneksi voi helpottaa pienillä arjen minilomillakin sekä ihan vain yön yli metsäretkillä. Tai jo pelkästään lähtemällä päiväksi kaupungille. Huomenna ajateltiinkin lähteä hieman kaupoille sekä samalla treffeille syömään ulos. Kiva viikonlopun piristys.
Ja tänään erityisesti päivää piristi Markun tuomat korvapuustit kylämarkkinoilta sekä hieman paremmat makkaraperunat jotka tein ruuaksi sekä kun kohta tehdään iltapalaksi lämpimiä voileipiä. Näin helppoa se on ;D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti