lauantai 2. toukokuuta 2020

Eriskummallinen juttu

No niin, nyt tämä maailman omituisin pentufarssi on saanut päätöksen, tai varausmaksua en tosin ole vielä saanut takaisin. Mutta kuten aavistelinkin, jotain mätää tässä touhussa oli, ja kun viimeksi sovimme, että pentu haetaan perjantaina, sain viestin myöhään torstai iltana, että pentu on lopetettu sydänvikojen vuoksi. 
Tätä en tosin usko, vaan epäilen että hän on myynyt pennun jollekin toiselle tms. Hän ei tietenkään vastannut puhelimeen kun yritin soittaa, mutta lähetin viestiä, jossa kerroin tekeväni maanantaina hänestä rikosilmoituksen, mikäli varausmaksua ei palauteta välittömästi. 
Kuinka kummallinen ja typerä ihminen onkaan, kun antaa kasvonsa, kotinsa ja perheensä petoksen edessä. 
No rahallinen menetys ei ole kuitenkaan kovin suuri, mutta periksi en silti anna. Jonkinlainen stoppi pitää saada tuonkaltaisille ihmisille. 

Suuren suurta surua en kokenut pennun menetyksestä, sillä jotenkin tähän oli jo pitkään varautunut. Mutta jahka aika on oikea, mahdollinen tuleva pentu otetaan varmasti luotettavasta kennelistä.


Loma siis meni vähän vaihtelevin fiiliksin, kun välillä tämä sotku nosti pintansa. Mutta töistä pääsin kyllä hetkeksi irti, sain tehtyä pari mukavaa ja aurinkoista yön yli retkeä sekä mökillä tuli tietysti vietettyä aikaa.
Mökistä olen kyllä niin onnellinen, se metsä mikä siinä ympärillä on, on vain jotain niin suurenmoista. Kävin Sisun kanssa tutkimassa paikkoja, ja kuljettiin peuranpolkuja pitkin ihastellen vanhaa luonnonmetsää. Huomasin myös, kuinka mahdottomasti siellä kasvaa mustikanvarpuja, joten mustikansaantikin on turvattu, sillä täällä kotinurkilla meidän mustikkamaat koki ikävän kohtalon, kun viime kesänä metsä kaadettiin siitä.

Vappua vietettiin mökillä, minä saavuin mökille yöretkeltäni aamulla. Lämmiteltiin savusaunaa jälleen koko päivä, ja saunomisen jälkeen syötiin vappuherkkuja mökissä. 
Nyt viikonlopuksi tultiin kotiin, ja tänään käydään kaupoilla ostamassa uudet patjat ja peitot mökille. 
Lupaili sadeviikonloppua, ja melko koleaa siellä on ollutkin. Toivottavasti pian alkaisi lämpeemään, niin pääsisi kylvöpuuhiin. 

Mökkitunnelmaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti