sunnuntai 12. syyskuuta 2021

Häähumua Helsingissä

Olimme viime viikonloppuna Helsingissä yhden yön juhlistamassa ystävien hääjuhlaa. Itse vihkiminen tapahtui jo maaliskuussa muutaman vieraan voimin, koska korona, mutta nyt hääpari halusi järjestää ystävilleen rennon illanvieton hotelli Clarionissa. Me otimme naapurihotellista huoneen, kun ei viitsinyt yötä vasten kotiinkaan lähteä ajamaan. 

Saavuimme lauantai iltapäivästä Helsinkiin, huilasimme hetken huoneessa ja aloimme laittautua. Matkalla Clarioniin, haimme pienet välipalapitsat lähikaupasta, jotka söimme puiston penkillä juhlavaatteissamme. Juhlassa oli tarjolla pieniä cocktailpaloja sekä tilasipa hääpari muutaman pitsan iltapalaksi vielä. Ilta oli oikein mukava, rentoa seurustelua, pientä häävisailua sekä kuvasarja hääparin juhlapäivästä. Me läksimme kymmenen tienoilla omaan hotelliin, seuraavana päivänä oli kuitenkin kiva olla ihan skarppina.

Heräilin tottuun tapaan jo kuuden maissa. Ihastelin auringonnousua hotellin parvekkeelta sekä läksin pienelle aamukävelylle. Kuvittelin, että Helsinki olisi hiljainen sunnuntai aamuna ennen kello seitsemää, mutta yllättävän paljon liikettä ja ääniä oli kuitenkin. Aamukävely kaupungissa, muistutti kiitollisuudesta saadessani asua hiljaisella maaseudulla. 

Jahka Markku heräili, kävimme nauttimassa runsaan aamupalan (jostain syystä hotellin aamupalalla ei ollut karjalanpiirakoita! 😀) sekä yhdessä vielä käppäilemässä kaduilla ennen kotiin lähtöä. Kotona sitten odottikin sama hulivilinä mitä lähtiessä oli. Iskä oli ollut meillä koiranvahteina ja ihan kivasti oli mennyt pennun kanssakin :)

Clarion
Pitsaslicet puistossa
Me <3

Helsingin aamu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti