sunnuntai 1. toukokuuta 2022

Vapusta pääsiäiseen

Koska sain nyt aikaiseksi siirtää yli kahdelta kuukaudelta kuvia koneeseen, tulin kirjoittamaan pääsiäisen vietosta mökillä. Vaikka valokuvaaminen toisinaan ärsyttää sen viedessä niin paljon huomiota ja läsnäoloa hetkistä, on siinä kyllä puolensa ensinnäkin että muistaa mitä on tehnyt. Ilmeisesti sitä nykymaailmassa on vaan niin hektistä menoa, että ei asiat kauaa pysy enää muistissa.

Mutta niin, muistaakseni lähdimme pääsiäislauantaina mökille ajelemaan ja tarkoituksena oli ryhtyä raivaamaan ja siistimään talven aikana katkenneita latvapuita. Niitähän meni poikki kymmeniä, lähinnä kuusipuita painavan lumikuorman seurauksena. Nyt oli hyvä vielä kulkea metsässä kun maa oli kohmeessa, joten emme saaneet maaperään ikävää kulumista. Kaikkea puita emme saaneet kerättyä parissa päivässä, mutta melkoisesti kylläkin. Tuntuu kyllä, että mökkimetsässä riittää elämänmittaiseksi ajaksi puuhastella puuhommien parissa. 

Koirat olivat myös mukana ja teinkin heidän kanssaan mukavia metsälenkkejä. Alkuun pohdimme, että olisimme olleet vain yhden yön, mutta onneksi jäätiin ja lähdettiin vasta maanantaina takaisin kotiin. Itse nukuin molemmat yöt ulkona, tällä kertaa savusaunan terassilla maate. 
On mökillä kyllä ihanaa viettää aikaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti