tiistai 7. kesäkuuta 2022

Synttäreitä

Täällä kirjoittelen Joensuussa hotellissa, jossa olen parin päivän työreissulla. Markku saapui heti kesälomansa alkajaisiksi mummonmökkiin koirien kanssa ja toi samalla muuttokuormaa. Tuntui niin hassulta ja jännittävältä kun odottelin heitä, sillä olen kuitenkin pari kuukautta viettänyt omaa eloa täällä. Mutta ihanaa kun vihdoin alamme asettautumaan tänne. 
Vaikka toki kaikki on vielä ihan keskeneräistä ja yhtä suurta kysymysmerkkiä. 
Nyt kun kesä on aluillaan, elo mummonmökissä tuntuu kuin olisimme vain lomalla. Vielä ei ehkä ole niin sisäistänyt, että tänne tosiaan muutamme. 

Oltiin eilen kalalla :)


Vietin toukokuussa pari viimeistä viikkoa kotona etelässä. Myös mökillä tuli oltua muutama päivä, sain myös tehtyä sinne kesäsiivouksen. Mulla oli myös synttärit ja tänä vuonna perinteinen toivomukseni lähteä ajelulle johonkin uuteen kesäpaikkaan jäi välistä, koska halusin olla mökillä. Mutta tehtiin pieni piknik läheiselle lammelle, jossa juotiin limonaadit ja nautittiin mansikkapitkoa :) En ollut toivonut mitään lahjaa ja olikin suuuren suuri yllätys, kun Markku antoi lahjaksi kameraani sopivan (jolla kuvaan videoita) uuden valovoimaisen optiikan. Mun kamerahan on ihan perus, joten tuo on kyllä tervetullut lisä. 

Synttäripiknik


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti