sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Helmikuu herkutellen

Tänään on yks mun vuoden lempipäivistä. Olkootkin vaikka ilma on harmaa, tuulinen ja jäinen niin ei vedä suuta mutrulle se. Tätä päivää aina oottelen. Ja miksiköhän. No mikäs muukaan tälläisen pullahiiren hymyn saa korville kuin laskiaispulla. Kermavaahdolla ja hillolla. Heti aamupalaksi söin jo kaksi. Pienen varaslähdön tein eilen illalla kun pitihän sitä jo uunituoreena maistaa..
Mikä parasta, nyt sain vielä ihan itsetehtyä, en siis itse tehnyt, toimin vain ohjeiden lukijana silmät kiiluen ja kuola valuen :D

Mutta pakko se kai on itseäkin vähän kehua kun alkuviikosta hääräsin keittiössä tovin jos toisenkin loihtimalla karjalanpiirakoita. Joista ihme ja kumma tuli onnistuneita! Aivan eri luokkaa itse tehdyt kuin kaupan. Aina ennen sainkin naatiskella näistä herkuista kun "Pake" antoi itse tekemiään piirakoita mukaani kyläreissulla. Soitinkin heti hälle että nyt tein ihan itse ja niistä tuli niin hyviä. 
Säilöin pakkaseen muutaman ja lupasin viedä maistiaisena kun seuraavaksi menen Tarvasjoelle. Muuten piirakat hävisivät aika nopsaan :)

Viikonloppu mennyt muutenkin hyvän ruuan merkeissä. Perjantaina käytiin syömässä Nepalilaisessa ravintolassa. Oli kyllä niin tajuttoman hyvää ruokaa. Otin tandooriuunissa paistettua lampaan filettä currykermakastikkeessa.
Siitä saikin hyvän vatsanvenytyksen seuraavan päivän brunssille. Mentiin porukalla testaamaan Logomon brunssia. Ei pettänyt sekään, erittäin maukas ja runsas kattaus tarjolla. 

Ensi viikonloppuna syömäjuhlat jatkunevat HPT:n parissa kun vuotuinen laivaristeilymme lähestyy. Sitä ennen viikkoni täyttyy lukemisella ja lukemisella. Ja jollain kivalla siinä välissä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti