tiistai 16. helmikuuta 2016

HPT goes Grace

Niin sitä taas oltiin hummailuporukan kanssa viikonloppuna perinteisellä risteilyllä. Jokainen oli jälleen salakuljettanut skumppaa niin saatiin aikaiseksi hyvät hyttibileet ennen tanssilattialle römyämistä.
Ilta aloitettiin satamassa sijaitsevalla Kolmas linja ravintolassa. Osa meistä aloitti ruokailemalla mutta yhdessä kumminkin ensimmäiset maljat nostettiin taatusti hauskan risteilyn kunniaksi.

Tilattiin burgerit ja pakko sanoa että oli kyllä ihan sairaan hyvät annokset. Erityisesti ranskikset olivat niin hyviä kun ne tuppaavat yleensä olemaan pliisuja muuten niin hyvän burgerin rinnalla.
Ei ainakaan tullut nälkä yöllä laivalla :D 
Tosin väsymys sitten iski kenties ennenaikojaan, itse olin jo kahdelta nukkumassa ja muut tulivat tunnin perässä. Oikeasti syynä oli huono musiikki. Se on meidän vakio selitys sille miks mennään aina niin aikaisin nukkuu :D

Aamulla meitä odotti kuohariaamiainen, osalle maistui, osalle ei.. Itse olin ainakin haltioissani buffetpöydistä. Vaikka ensi kerralla lupasin syödä kaikkea muuta aamiaiseksi kuin mitä aina syön. Koska kuulemma kotonakin saa leipää ja puuroa :D


Oltiin varattu tietenkin päivällä Gracen upeaan kylpylään visiitti. Ahtaista pukuhuoneista ja suihkuista huolimatta on siellä rentouttavaa ja mukavaa viettää aikaa. Varsinkin kun ulkona paistoi aurinko niin mikäs siinä oli porealtaissa ollessa ihaillen merimaisemia.
Ja koska kylpemisestä seuraa aina nälkä, niin seuraavaksi siirryimme shamppanjabaarin kautta ruokailemaan Frank´siin josta takaisin shamppanjabaariin valomerkkiin asti.



Oikeastaan tästä alkaa aina paras osa risteilystä. Ai miksi? Koska tässä vaiheessa kaikki alkaa puhumaan niin väsynyttä juttua, että loppumatka menee aina täysin nauraen niin tyhmille inside jutuille. Tää on niin parasta tässä porukassa. Näemme vain muutaman kerran vuodessa ja saadaan aikaan niin idioottimaisia nauruhepuleita mitä kummallisista asioista. Siksi mä tykkään tästä jengistä ihan sikana <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti