keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Jänniä aikoja

Ei vitsit mikä fiilis tänään, ihan mahtava! Mulla alkoi kolmen päivän vapaat ja tämän ensimmäisen vietän tekemättä mitään sovittua. Paitsi leffaan mennään illalla kun Markku oli varannut liput ajat sitten Star Warsin ensi-iltaan.
En taas edes muista milloin olen pitänyt vain fiilistellen päivää. Mulla on ollut ihan älyttömiä kuuden päivän työputkia yhdellä vapaalla vain. Vähemmästäkin ois poikki. Sen lisäksi tässä on ollut paljon kaikenlaisia asioita hoidettavana, mietittävänä ja joulukin on jo ensi viikolla!

Mitä tulee otsikkoon niin tässä koko ajan odottelen että Markulta tulisi viestiä, sellaisia hyviä uutisia koskien meidän suunnitelmiin talokaupoista..
Maanantaina aloitettiin tarjousten vääntäminen ja tänään varmasti ratkeaa kuinka käy.
Jännää!

Viime aikojen tapahtumista vaikka, lauantaina osallistuin ekan kerran ikinä crossfit-kisoihin. Ne olivat kotisalin tiimikisat. Joukkueet koostuivat valmentajien toimesta kolmen hengen tiimeihin. Mua jännitti kisat tosi paljon mutta ihan turhaan. Kisat sujuivat hyvin, suoriuduttiin kaikista lajeista ja päästiin maaliin asti. Sijoitus ei ollut mikään hääppöinen mutta ei noita niin vakavasti otettu. Hauskuus ennenkaikkea!
Ja parasta oli kun tää oli yhteinen juttu myös vaikka siis eri tiimeissä oltiin.
Illalla oli salin pikkujoulut, jossa tarjolla hyvää ruokaa, juomaa ja hauskanpitoa sekä pikkujoululahjat.
Crossfit-kisat. Kuva Antti Leino

Perjantaina oli Markun synttärit, joten käytiin illalla syömässä kaupungilla ravintolassa. Se oli niin kivaa nauttia rauhassa toisistamme syömisen ja jutustelun äärellä. Kotona syötiin vielä jälkkäriksi kakkua. :)
Synttäriminikakku

Huh, no äsken Markku soitti ja nyt vaikuttaa siltä että tässähän tulee tapahtumaan isoja elämänmuutoksia! Palataan ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti