lauantai 14. tammikuuta 2017

Tänään

On ollut ihan supertehokas päivä. Sitä tulee aina niin hyvälle mielelle kun saa paljon aikaiseksi. Johtuneekohan siitä koska Markku on poikien kanssa viikonlopun vaellusreissulla ja minä olen taas sellanen häärääjä niin eipä kukaan ole ollut tielläni :D
Aamun aloitin parhaalla mahdollisella tavalla eli lenkillä joka tuntuikin ihan kivasti eilisen jalkajumpan jäljiltä mutta silti niin huippua ja kun ketään ei ole vielä missään.

Ennen kymmentä oltiin äitin kanssa Ikean parkkiksella kun lähdin katselemaan vähän kaappeja joita tarvitsemme kotiimme.
Ehtisin ihmettelemään etten ole ikinä nähnyt siellä niin vähän autoja mutta eihän se ollut auennutkaan vielä :D
Muutamassa muussakin liikkeessä käytiin ja lopulta taisi löytyä ihan kelpo kaapit jotka mennään sitten yhdessä hakemaan.

Syömässä käytiin uudessa pikaruokakonseptilla toimivassa ZiCi maalaiskana ravintolassa joka tarjoaa siis kanasta tehtyjä annoksia. Täytyy sanoa että taisi saada hampparikiskat nyt hyvän kilpailijan. Hintaansa nähden erittäin hyvät ja täyttävät pikaruoat! Plussana vielä kaikki valmistetaan itse ja sataprosenttisesti suomalaista, kanojen jyvistä lähtien sekä yritys on kotoisin tuosta naapurikunnasta.
ZiCin hodari

Kauppojen jälkeen suuntasimme mun luokse jossa raivattiin kaapit ja turhaa tavaraa lähti varmasti jotain kymmenen säkkiä. Uskomatonta miten paljon sitä onkaan hamstrannut roinaa. Olokin keveni sitä mukaan mitä enemmän luopui.
Loppuillan olenkin sitten koittanut relata koska no, vapaa. Oikeasti olen silti tehnyt konehommia ja ihmetellyt miksei tule mitään järkevää enää teeveestä.
Kohta teenkin iltapalaa ja lueskelen blogeja ja lehtiä. Kivaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti