perjantai 13. tammikuuta 2017

Miniloma Oulussa

No niin, vihdoin ehdin rustailemaan meidän viime viikon kolmen päivän reissusta Ouluun. Torstaina iltapäivällä lähdettiin ja sunnuntaina tultiin takaisin. Tällä kertaa mentiin lentämällä kun juuri oltiin ajeltu autolla pohjoiseen jouluna.
Meidät oltiin kutsuttu häihin Ouluun niin samalla sitten Markku keksi että voitaisiin viettää siellä muutama päivä. Minähän en Oulussa ole ennen käynytkään kuin korkeintaan läpikulkumatkalla.
Yövyttiin keskustassa Sokos Hotel Arinassa. Ja kylhän siinä lomafiiliksiin pääsee aina hotellissa.

Tykästyin Ouluun tosi paljon. Kivan näköistä, sopivan kokoinen, just tarvittavat liikkeet ja kaupat. Ei jokaisessa korttelissa tarvii olla henkkaa ja maukkaa. 
Mukava liikkua, kaunista katseltavaa.
Perjantaina heti aamusta reippailtiin miinus kakskymmentä asteessa kolmen kilsan päähän yhteistyökumppani salille tekemään Crossfit treenit. Siitä sai hyvän startin minilomalle.  
Hotellin kuntosali tuli myös testattua ja lauantai aamuna seiskalta läksin tuuleen ja tuiskuun juoksulenkille.

Hääjuhlat olivat ihanan perinteiset. Kirkossa tapahtui vihkiminen jonka jälkeen juhlatilaisuus. Ruokaa, kakkua, puheita, leikkejä ja tanssia. 
Minäkin kuulkaas pääsin valssin pyörteisiin kun Markku yllätti ja vei parketille! Ja hyvinhän se sujui vaikkei kumpikaan ehkä ihan oikeesti osaa valssata :D 
Kovin myöhään ei juhlia viitsitty kun aamusta piti taas lähteä kentälle.
Niin ois kyllä voinut jatkaa lomailua vielä Oulussa, sen verran kivaa oli!
Toripolliisi kaikkien ystävä on :D



Mutta onhan täällä kotipuolessakin puuhaa. Nimittäin muuttotouhut ovat alkaneet. Mulla iski jo pieni kauhu kun olenhan tässä jo yli puoli vuotta asunut Markulla niin nyt se mun tavarakaaos on vastassa. Huoh :D
Suunnitelmissa mulla on käydä kaikki läpi ja luopua tarpeettomasta. 
Seuraavat muutama viikko on oletettavasti melkoista hässäkkää kun tavarat muuttavat viikon päästä mutta me vasta kahden viikon. Aikamoista taiteilua tulee varmaan olemaan. Mieli vaan hyvänä kun tietää mitä eessä on ja kuinka iso ja kiva elämänmuutos on alkamassa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti