sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Arjen ihanuudet

Ai että miten kiva viikko mulla onkaan ollut. Selailin äsken kalenteria vielä että mitäs kaikkea sitä tulikaan puuhasteltua. 
Kirjoitan muuten jokapäivä kalenteriini ylös päivän tekemiset ja kivat hetket. Sitten vielä laitan hymiöitä perään jos on ollut erityisen hyvä mieli jostain tapahtuneesta. Mutta siis esimerkiksi mun jokaisen aamukävelyni perässä on aina hymynaama koska aamureippailut ovat vaan niin kivoja hyvänmielen juttuja. Päivästä toiseen :D
Samalla ne hymiöt ovat ehkä myös jokin kiitollisuuden ilmaiseminen. 
Mulla on tapana ehkä melko useastikin vaipua johonkin synkeään kuplaani tietyistä syistä enkä aina muista kuinka ihana elämä ja arki ennenkaikkea mulla onkaan. 
Siksi esim kalenterin ja blogin kirjoittaminen on mielestäni erityisen hyvä keino tuoda konkreettisesti esiin elämisen ihanuudet. Meillä ihmisillä kun on tapana unohtaa herkästi ne..



"Marttaprojektini" on edennyt.
Tällä viikolla kävin tutustumassa Turussa sijaitsevaan Marttaliiton toimitiloihin sekä pienen hakemisen jälkeen löysin itselleni sopivan ja mukavan tuntuisen yhdistyksen nimeltä Varsinaiset Martat ry. 
Jäsenet pääasiassa koostuvat nuoremmasta väestä joten heillä on ehkä hieman enemmän omaan kiinnostukseen sopivia tapahtumia sekä tuleepa uusia tuttavuuksia samanhenkisistä tyypeistä. 
Yhdistys sijaitsee tosin Turussa mutta tämän lisäksi aion liittyä toissijaisesti oman kylän marttayhdistykseen koska tietysti haluan olla mukana myös paikallisessa toiminnassa.


Täällä kotona alkaa olemaan kevättä rinnassa joten pihapuuhat ovat alkaneet. Parasta tuuletusta onkin ollut työpäivän jälkeen pihalla haravointi.
Kävin hakemassa multaa, turvetta ja lannoitetta kasvimaan ehostukseen. Sen kimppuun ei vielä ryhdytty mutta eilen iskä oli täällä talkoilemassa ja saatiin haravoitua piha kokonaan, kerättyä risut sekä miehet tyhjensivät kanalan!
Nyt pitää vielä pestä se ja laittaa uusi pehku sekä fiksata ulkotarha niin kyllä kelpaa tulevan kanaperheen siellä asustaa :)
Eilen tuli koettua totaalisesti Suomen kevät. 
Aamulla kun heräsi, oli maa valkoinen. Päivän mittaan taivaalta tuli niin räntää, rakeita, vesisadetta ja auringonpaistetta. Mutta nyt on piha siisti ja on niin huippua kun iskä jaksaa tulla auttelemaan.
Illalla lämmitettiin sauna ja kokkailtiin illalliselle kengurua!
(Lidlistä, eikä ollut mitenkään ihmeellistä)

Tule kesä jo :)

Tänään näin vanhaa kaveriani pitkästä aikaa kun lähdettiin päivää viettämään Tampereelle messuille sekä Ideaparkkiin. Oli ihan superkivaa ja messut myös. 
Ja mikä ihana yllätys kotona odottikaan.., Markku oli sillä aikaa päättänyt pestä ja siivota kylppärin ja saunan ihan täydellisesti! 
Superhauska ylläri <3 (Koska ei se muutoin siivoa ikinä. Koska en halua :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti