lauantai 18. marraskuuta 2017

Lauantai aamun mietteitä

Olen ollut koko viikon vielä vähän Thaimaan ajassa, olen väsähtänyt illalla jo hyvinkin aikaisin, siis heti kun tulee pimeää ja sitten taas aamuisin jo heräillyt neljän aikoihin virkeänä. Mutta nyt tänään vihdoin kun on vapaapäiväkin sain nukuttua sentään puoliseiskaan, nii eiköhän se tästä nyt ala kääntymään oikeinpäin. 
Tykkään kyllä herätä aikaisin mutta tähän vuodenaikaan on tylsää kun on pimeää. Ja nyt ei muutenkaan oikein uskalla lähteä pimeässä lenkille kun täällä on susia ollut liikkeellä.
Itse olen melko varma, että näin suden jäljet tuossa vajaa kilometrin päässä. 
Täällä on niin älyttömän paljon peuroja, jotka varmaan niitä houkuttelee. Hirven näin myös tässä yks aamu kun olin lenkillä.

Olen laitellut nyt parin päivän ajan kotiin hieman jo jouluisempaa sisustusta. Lähinnä erilaisia valoja sekä talvisempaa verhoa, pöytäliinaa ym.. Josta tulikin mieleen, että ilmoittauduin työväenopiston sisustussuunnittelu kurssille, alkaa tammikuussa. En ole vieläkään tyytyväinen tuohon olohuoneeseen, joten menen sieltä hakemaan vinkkejä ja otan siitä itselleni alkuvuoden projektin. Haluaisin maalata ja vaihtaa tapetteja mutta jotta varmasti onnistuu olisi hyvä saada tukea siihen.
Ostoslistalla on myös uusi tiskikone ja liesi sekä haaveilen myös nojatuolista olohuoneeseen. 
Talven varalle saatiin laitettua lisävilloitus vintille jotta ei lämpö karkaa niin mahottomasti. 
Muuten tämä maalaiselämä saaneekin rauhoittua pimeän ajan tultua jotta tulee kerättyä energiaa kun kevät koittaa ja alkaa ulkohommat taas :)

Viikonloppu meillä meneekin mukavissa merkeissä kun on heti vapaata ja suuntaamme Mustion linnaan jossa järjestetään 1900-luvun alun teemaillallinen. Meillä on tilaisuuteen sopivat juhla-asut joten illasta tulee varmasti hieno ja elämystäytteinen! 
Mutta nyt hiljalleen ulos ja lenkille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti