maanantai 27. marraskuuta 2017

Marraskuun viimeinen viikko

Marraskuu, kuukausista pahin eikä se petä tälläkään kertaa kun ikkunasta ulos katselee. Aika karua, pimeää, märkää, tuulista, mutaa, sadetta.. Mutta pakko yrittää olla vaan positiivinen ja jaksaa tämä. No, paistoihan aurinko meille hetken aikaa perjantaina ja lauantaina.
Vähän kyllä pistää miettimään että vaikka pohjoisessa alkoi kaamos, siellä sentään on lunta mikä piristää. Mutta kukaties, mekin siellä asuisimme jonain päivänä. Ainakin se on pitkän tähtäimen haaveena :)
Lauantaina vietettiin päivää Turussa leffan ja syömisen merkeissä. Ennen näitä käytiin katselemassa kauppatorin joulua ja pistäydyttiin glögillä kotakahvilassa. Se oli kyllä tunnelmallinen.
Leffan jälkeen käytiin syömässä burgerit vielä.


Eilen poikettiin salilla ja illalla Markku lämmitti meille navettasaunan pitkästä aikaa. Sainkin muuten uusia ideoita "naisvajan" sisustukseen ja luulen että muokkaankin siitä meille "mökin". Sellaisen piilopirtin jossa kesällä voi tunnelmoida mökkifiilistä. Onhan meillä nyt kuitenkin sauna siinä samassa.
Tänään olen jatkanut joulusiivousurakkaani kun tarkoituksena on käydä kaikki paikat läpi. Kävin myös kampaajalla kun halusin hiljalleen taas palata vaaleampiin hiuksiin punaisen sijasta.
Huomenna on tiedossa aamiaista iskän kanssa, kenties joogaa sekä ehkä voisin käydä hieman joululahjaostoksillakin.
Nyt kynttilöitä palamaan ja nautiskelemaan marraskuun pimeydestä ;) Kohtahan onkin jo joulukuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti