sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Kuin Lapissa lomalla

Lähdettiin tänään taas hiihtelemään Virttaan Harjureitille. Jotenkin niin uskomatonta kun meillä on tosiaan sentti lunta (kun eilen sateli) mutta siellä on ihan kunnon ladut ja metsät muutenkin lumen peitossa. Ja vain kolmen vartin ajomatkan päässä meiltä kotoa.
Puheltiin että tuntuu ihan kuin oltaisiin lomailemassa Lapissa kun yks kaks ollaankin hiihtämässä. Tänään otimme mukaan vielä retkieväät joten retki oli ihan huippu. Jopa aurinko paistoi koko päivän. Johan sitä kaipasikin jo.
Mentiin taas sellainen noin 15 kilometrin lenkki ja loppumatkasta pysähdyttiin laavulle nuotion ääreen hörppimään kaakaota ja syömään sämpylät.

"Pikku-Lapin" laduilla

Niin mahtavaa kun on päässyt hiihtämään ja saamaan tunnelmaa talvesta. Aamulla oli myös kirkas taivas joten upea aamulenkki tuli mentyä Sisun kanssa kuun valaistessa tietä.
Loppupäivästä ollaan huilailtu, tein lasagnea soijarouheesta mikä maistui todella hyvältä. Saimme myös varattua lennot kevään Teneriffan matkalle ihan huippuhintaan. 
On mukava päästä taas yhdessä reissuun ja innolla odotankin saaren patikointi mahdollisuuksia.

Alkavalla viikolla aloitan myös uusia juttuja kun keskiviikkona alkaa sisustussuunnittelun kurssi sekä huomenna menen tanssitunnille. Nyt on niin paljon helpompi osallistua säännöllisiin harrastuksiin kun en tee vuorotyötä. Ja kun menee aikaisin nukkumaan ei ollenkaan rasita edes herätä aikaisin viitenä aamuna peräkkäin ja kun on liukumavaraa niin ei tarvitse aina kiireesti saada tehtyä kaikki aamutohinat. Noista elukoista kun ei ikinä tiedä miten kauan menee aikaa.
Sisustuskurssia odottelenkin innolla mitä se tuo tullessaan. Ajatuksia minulla on vaikka kuinka niin nyt on kiva saada varmuutta niiden toteutukseen.
Tammikuun muita suunnitelmia on matkamessut, kenties joogamessut sekä loppukuun joululahjaretriitti. Työn puolesta tulee myös jonkinverran sisältöä ja uusia juttuja sekä Helsinkiin reissaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti