tiistai 1. toukokuuta 2018

Luonnon lumoa Eräkerttujen seurassa

Tänään vietän kalsaripäivää kotosalla ja ihanaa kun sataa vettä niin ei edes tarvitse kärsiä huonoa omaatuntoa asian suhteen.. Mutta viime viikko oli niin väsyttävä ja raskas kun tuttuun tapaan sain kotiinpaluu flunssan ja töissä piti kuitenkin painaa ja lisäksi oli iltaan asti vievä koulutuspäivä sekä Helsinki työreissua. 
Ja viikonloppu oli tavallaan rentouttava mutta toisaalta taas ei, koska ainahan se myös väsyttää kun viettää aikaa muualla kuin kotona.
Viikko käynnistyi tosin superisti kun maanantaina ennen flunssaa läksin suunnistamaan iltarasteille. Pitkän tauon jälkeen se tuntui niin mahtavalta että innostus kyllä tarttui taas. Eli tietää mitä maanantai-iltaisin tästä lähtien koko kesän tekee :)

Huippufiilis!

Mutta siihen viikonloppuun. Törmäsin joku aika sitten sellaiseen Tampereen seudulla vaikuttavaan yhdistykseen, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen erähenkisiä naisia. Vaikka en itse Treella asu, halusin silti ehdottomasti liittyä mukaan. Yhdistys järjestää tosiaan yhteisiä retkiä ja viikonloppuja kaikille naisille, joten se on sellaista mukavaa yhdessäoloa ja tutustumista uusiin ihmisiin. Ja minä kun tykkään olla milloin missäkin menossa mukana niin tämä kuullosti todella hyvältä ja vieläpä kun kyseessä on luontoon liittyviä tapahtumia. 
Mulle on tärkeää saada vaihtelevuutta ympyröihin joten nämä tälläiset ryhmätapaamiset ovat mukava lisä joko yksinretkeilyyn tai tuon ukkelin kanssa.
Tutustuin viikonlopun aikana lähemmin myös pariin tyttöön, joiden kanssa sovittiinkin jo parin viikon päähän luontotreffit. Kuinka siistiä!

Viikonloppu vietettiin Tampereella Kintulammen retkeily- ja luonnonsuojelualueella, jossa meillä oli iso eräkämppä ja upea sauna varattuna. Eli todellista luksuseräilyä vaihteeksi.
Ohjelmassa oli ulkoilua, halon hakkuuta, saunan lämmittämistä ja saunomista tietenkin. Upealle lammelle oli suoraan saunan ovelta laituri josta pulahdettiin uimaan myös seuraavana aamuna!
Yhdessä ruokailua, keskustelua, laulamista, tikkupullien paistamista..., kaikkea kivaa puuhaa. Yhdistys on vielä melko tuore tulokas mutta uskon että tästä kehkeytyy jotain todella mahtavaa. Piristi kivasti tälläinen tyttöjen eräviikonloppu.

Jos sieltä löytyy kiinnostuneita naiseräilijöitä (sen kummempaa eräkokemusta et tarvitse!) niin jo alle kuukauden päästä toukokuun lopulla, järjestää Eräkertut yhteisen tapahtuman Evon retkeilyalueella Hämeenlinnassa. Sinne mukaan vaan :) Lisätietoja löytyy ainakin heidän Facebook-sivuilta.

 
Sauna

Polkuja pitkin Eräkerttujen kanssa
Tikkupullia
Luontoa
Aamu pulahdus..


Vappukuulumisia sen verran että kotitekoista simaa nautitaan ja munkkeja. Eilen illalla vietettiin iltaa vanhan työkaverini luona, joka kutsui meidät heidän tupareihin. Eli pientä vappuhulinaa meillekin mutta myöhään ei silti jaksettu olla. Hyvää ruokaa ja juomaa hillitysti, se on paras 😄

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti