torstai 9. elokuuta 2018

Kuvasatoa viime päiviltä

Olen vihdoin ottanut muutamia sekasortoisia kuvia kaikennäköisten puuhailujen seurauksesta. Vaikka ei tietysti ikinä mikään ole valmista, mutta ainakin sinnepäin 😄
Viikot menevät ihan super nopeasti, mikä on toisaalta hyvä koska myös viikonloppu tulee aina nopsaan. Sitten taas toiselta kantilta, se tuntuu hurjalta. Viikon päästä on jo meidän Elojuhlatkin. Sen tähden (ansiosta!) on tullut nurkkia puunattu ja pistetty tossuihin töpinää, jotta saadaan viihtyisä ilta aikaan.
Tottahan toki ollaan myös vapaata vietetty ja maanantai-ilta menikin tanssikurssin merkeissä! 
Sain innostettua Markun lähtemään Lindy Hop-kurssille kun viime latotansseissa tulimme tulokseen, että hieman menevämpi tanssi on meidän mieleen.
Ja oli kyllä hauskaa (ja vaikeaa) 😄

Vaikka vieläkin trooppinen ilmasto meillä täällä vallitsee, on jo syksyäkin tullut mietittyä. Suunnitelmissa olisi tanssiristeilyä, mökkeilyä ja ulkoilua heppatyttöjen kanssa ja jopa joogareissua Lappiin <3 sekä muumimaailmaan lupasi äitini minut vielä viedä kun ehdotin kuinka hauskaa se olisikaan. 
Olinkin äidin kanssa lounaalla eilen ravintola Nooassa ja kuinka hyvää ruoka olikaan. Sovittiin jatkossa lounashetkistä kerran kuukaudessa. Markunkin kanssa viime viikolla käytiin lounaalla perinteisessä thaibuffassa. Ulkona syömiset kyllä katkaisevat kivasti työpäivää.
Mutta nyt niitä kuvia :)
Meijän punainen tupa <3

Sunnuntai-illan ukkonen
Piilopirtin sisustuksesta
Piilopirtti
Lapin tuliainen
Mörkö huilaa tuvan penkillä
Daaliat kukkivat
Kesäpojat
Lounaalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti