lauantai 12. tammikuuta 2019

Lempeä pakkaspäivä

Ihastuttava ilma tänään ollut. Ei liian kovaa pakkasta, vain muutama aste. Tuuli ei ole riepotellut, niin kuin eilen. Ja aurinko on paistanut koko päivän. Noin aamu yhdeksästä iltapäivä neljään. 
Ulkoiltua on tietysti mahdollisimman paljon.
Aamulla jo hieman ennen auringonnousua, olimme juoksulenkillä. Ja kyllä, Markku oli mukana siihen aikaan! Harvinaista herkkua saada juoksuseuraa aamusta. Eipä se kuulemma silti innostunut, mutta kaikki ei ole aamuihmisiä :D 


Päivällä kävimme ratsastamassa läheisellä heppatallilla. Minulle varattu hevonen olikin kipeä, joten sain pikkuisen ponin, mikä ponimaiseen tyyliin osasi temput tehdä.. Nimittäin humpsahdin kuperkeikan ponin pään yli alas pukittelun seurauksena! Pehmeästi laskeuduin kyllä, eli mitään ei sattunut. Tämä oli ehdottomasti lempein pudotukseni hepan selästä ikinä! 
Sillä aikaa kun minä humputtelin ponilla menemään, sai Markku puolestaan harjoitella ratsastuksen saloja. Tämä taisi olla nyt kolmas kerta, kun hän hevosen selkään (minun ideasta..) nousee. Hyvin heillä sujui, ja hevonenkin oli komea kuin mikä! 
Oli ratsastaja myös :) 
Hauskaa yhdessä oloa, varmasti mennään joskus toistekin.

Komia parivaljakko

Tai no, minä menen jo huomenna taas hevostelemaan, kun ilmoittauduin ex tempore ratsastusjousiammunta kurssille! Ajattelin, jos siitä syttyisi uusia kimmokkeita heppailun saralla. Mutta katsotaan kuinka käy. :D

Käväisin myös hiihtämässä vielä valoisan ajan päätteeksi ja fiilistelemässä päivän sinistä hetkeä. Ei tuolla pellolla mitkään huippulumet ole hiihtoon, mutta kyllä siellä tuntumaan pääsee. Ja ihana rauha ja hiljaisuus mikä siellä vallitsee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti