maanantai 4. marraskuuta 2019

Inspiraatio marraskuun harmaudesta

Tein päätökseni vihdoin, ja päätin olla lähtemättä tänäkään vuonna perinteiselle marraskuun pakomatkalle aurinkorannoille. Eli en lähde Egyptiin. Ehkä vielä jonain päivänä, mutta ei tänä vuonna. Ei vain tuntunut hyvältä nyt lähteä.
Koitan siis muilla keinoin välttää kaamosoireet.
Ainakin nyt on tuntunut mielettömän hyvältä idealta aamuiset juoksulenkit heti herättyäni. Ja koulupäivinä vielä siihen päälle kylmäkylvyt järvessä. Ihan parasta!
Todella suuri vaikutus mielialaan, kun käy nostamassa sykettä heti aamusta. Siitä jää vaan niin hyvä energia, jopa niinä kertoina kun ei olisi huvittanut lähteä.

Nyt tuntuu olevan jopa niin paljon energiaa, että aloitan vihdoin peräkamarin, eli Markun työhuoneen/meidän tv-huoneen sisustusremontin.
Suunnitelmat ovat päässä, ja ne saavat elää homman edetessä. Mutta pääpiirteittäin on värimaailma ja materiaalit sovittuna. 
Nythän siellä on hyvin voimakas tehosteseinätapetti (edellisten jäljiltä). Tarkoitus on rauhoittaa huone valitsemalla luonnonläheisiä sävyjä.
Ja juuri tästä marraskuun harmaudesta ja ikimetsien vihreydestä sain inspiraationi.
Jonka myös hyväksytin siis Markulla 😄

Huoneessa on pönttöuuni, ja se olisi tarkoitus maalata valkoiseksi. Seiniin tulee puolipanelointi samantyylisesti ja -värisesti, mitä tässä "minun" zen-huoneessani on. Niillä saadaan kivasti yhtäläisyyttä huoneiden välille. Yläosat maalataan ja/tai osittain tapetoidaan. Pitää käydä katsomassa millaista valikoimaa on tarjolla, ja jos sieltä jokin kiva löytyy, niin yhden seinän voisi tapetoida. 
Yksi vaihtoehto on myös rakentaa "luontoikkuna" sopivasta tapetista ja esim kelokehyksistä.
Sohva saisi mennä jo vaihtoon, ja mielessä olisi eräs hailakan vihertävä sohva Ikeasta, joka joskus ihastutti meitä kumpaakin. Se toisi huoneeseen sitä "ikivihreää.." :)

Mutta tälläisiä ideanpoikasia, katsotaan miltä lopullinen tulos sitten tulee näyttämään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti