perjantai 29. lokakuuta 2021

Helpompi lokakuu

Syyskuun ollessa todella hurja ja kurja, on lokakuu ollut kaikin puolin helpompi. Rauhallinen, lempeä ja uuden aikaa. Alkukuusta vietin Tampereella muutaman päivän ensin työasioilla ja sitten jäin viikonloppua viettämään kahden erätoverin kanssa retkeilyn merkeissä, mikä oli oikein mukavaa. Vaihdomme myös vihdoin Subaru automme toisenlaiseen, nimittäin ostimme retkipakun! 

Olimme sellaista jo tovin miettineet ja lopullisen sysäykseen vaikutti meidän toinen koiramme Halli. Sillä kuinka paljon helpompi meidän on nyt tehdä pidempiä tai lyhyempiä reissuja, kun voimme ottaa koirat helposti mukaan. Kävimmekin tuossa taannoin testiretkelle, kun läksimme viikonlopuksi pohjanmaalle autolla. Ensimmäisen yön vietimme Kauhanevan-Pohjankankaan kansallispuistossa, mikä oli aivan ihana paikka. Voi että kuinka fiiliksissä olin, kun olimme iltasella koirain kanssa yhdessä ulkoilemassa. Yö meni myös tosi hyvin! 

Aamupäivällä jatkoimme matkaa Tuurin kyläkaupalle, sillä halusimme viettää yön myös oikeassa karavaaniparkissa. Tuurissa kävimme myös syömässä ja koirat odottivat autossa sillä aikaa. Yö matkaparkissa meni myös hyvin, saimme pidettyä lämppärin koko yön päällä kun oli sähköä. Metsässä emme viitsineet ja siellä auto viilenikin melkoisesti. Muutenhan tuolla oli melko ankeaa, kun eipä siinä ollut luontoa lähellä. Eli jatkoon luonnonläheiset matkaparkit :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti