torstai 16. joulukuuta 2021

Fatbikeillä Liesjärven kansallispuistossa

Vietettiin tuossa viime viikolla mukavaa ulkoilupäivää Markun synttäreiden kunniaksi. Olin varannut saman paketin kuin kolme vuotta sitten, ja mentiin siis Eerikkilän urheiluopistolle, josta vuokrattiin kolmeksi tunniksi fatbiket. 
Pyöräilyn jälkeen meille oli varattuna rantasauna.

Jotenkin tuntui, ettei tämä kerta ollut ihan niin onnistunut kuin mitä viimeksi. Mutta hauska päivä meillä kuitenkin oli. Mutta esimerkiksi vaikka pyysin pientä pyörää, sain silti liian ison. Kyllähän sillä polki menemään, mutta vieno epämukavuus siinä silti toki oli. Myös saunalle mentäessä, huomasimme etteipä sitä oltukaan lämmitetty! Noh, huoltomies tuli sitten kytkemään sähkön ja me saimme lisätunnin, joten ei sekään nyt maailmaa kaatanut. 

Poljimme jälleen saman reitin kansallispuiston puolelle metsäteitä pitkin kohti Kaksvetisen kotaa. Koska olimme saapuneet hieman myöhässä ja polkeminen oli mulla vähän raskasta, oli meillä jopa pienoinen kiirus ehtiä vielä takaisinkin. Mutta kodalle päästyämme, kävi todella hyvä tuuri, sillä joku oli juuri lähtenyt sieltä nuotion ääreltä pois. Näin ollen pääsimme suoraan makkaranpaistopuuhiin kuin "valmiiseen pöytään". 
Jälkkäriksi olin ottanut kaakaota ja sydänmunkit.

Takaisin pyöräily sujuikin paremmalla menolla, enää ei nälkä vaivannut ja minäkin hieman sisuunnuin ottamaan vauhtia. Sauna oli mahtava lopetus päivälle, ehkä vielä parempi jos se olisi ollut suoraan lämmin, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. 

Niin, ja lahjaksi annoin ulkoilupäivän lisäksi sellaisen kalastukseen tarkoitetun kelluntarenkaan. Siinä voipi siis istuskella ja lillua keskellä järveä kaloja narraten. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti