perjantai 6. toukokuuta 2016

Aurinkoisia päiviä

Ai että miten kivaa kun tässä on jo viikon päivät ollut aurinkoista ja lämmintä ja kelit senkuin paranee vaan.
Ihanaa olla ulkona, ihan vain vaikka istuskellen ja katsellen maailman menoja. Tai loikoillen riippumatossa niinkuin me tehtiin eilen illalla. Mentiin lähimetsään, ei muuta kuin riippumatto kiinni puiden väliin ja sinne köllimään. Mikäs siinä ollessa toisen kainalossa kuunnellen lintujen laulua <3

Muutenkin vietettiin huippukivaa päivää, minä nyt tein heti aamusta lenkin metsässä, koska se nyt on vaan paras tapa aloittaa päivä. 
Salilla käytiin yhdessä, josta sitten haettiin kaverit kyytiin ja mentiin porukalla syömään Pureen. Ihan paras salaattibuffa.
Sieltä suunnattiin jokilaivoille istuskelee. Niin lämmintä oli ja mukavaa hengailua hyvässä porukassa. 


Keskiviikkona kävin kampaajalla kesälookkia varten. Vaalennettiin päältä ja alle keksittiin laittaa oranssia. Tuli mielestäni tosi makeet. Samalla reissulla kävin moikkaa Pakea, joka oli taas loihtinut herkkuja. 

Aurinkoisia päiviä ja hetkiä on takuuvarmasti luvassa myös loppukesästä kun varattiin kahden viikon reissu Madeiralle elokuun loppupuoliskolle. 
Jess, mää sitten tykkään kun on mitä odottaa kun kyseessä on matka jonnekin maailmalle!
Ja varsinkin kun luvassa on paljon luonnossa oleilua, vehreyttä, kirkasta vettä, upeita vuoristomaisemia..

Viikonlopun suunnitelmiin kuuluu vielä yön yli vaellusretki Kuhankuonolle. Oon ihan intona tästä. En oo ikinä ollut yön yli vaelluksilla tai nukkunut laavulla. Kunnon retkeilyä siis, mahtavaa!
Ja sunnuntaina porukalla äitienpäivä buffetristeilylle. 
Ja kaikki nää auringon alla, parasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti