tiistai 3. toukokuuta 2016

Vappuhubaa

Näemmä viimeinkin mun ikuisia aikoja kestänyt vappukiroukseni on kaikonnut, koska senverran kivaa vappuviikonloppua tuli vietettyä. Mulle on yleensä sattunut jos jonkinnäköistä kohellusta vappuisin, siks olin saanut jo trauman koko vapun juhlinnasta ja viettänyt sitä ennemmin töissä :D 
Mutta nyt koko viikonloppu oli huippu, minkä kruunasi vielä mitä mahtavin aurinkoinen ilma.

Vappuaattona mentiin kaveripariskunnan luokse viettämään aikaa syömisen ja mölkkyilyn merkeissä. Istuskeltiin terassilla ja nautiskeltiin grilliherkkuja. Jälkkäriksi tietty simaa ja munkkeja. Vietiin myös kuohuvaa tuliaisiksi, joten sillä aloitettiin.
Ei liene yllätys, että jälleen sai jonkinlaisen ähkyn aikaiseksi, mutta kai se kuuluu asiaan..
Mölkkyä sentään jaksettiin pelailla, ihan sairaan hauska ja jänskä peli sekin, niin lähellä voittoa voikin nopeesti tippua pohjille :D
Vappulookit :D
Illalla käytiin kaksistaan Turun perinteisessä vappu tapahtumassa eli Tivoli Sariolassa. Olin saanut muutaman vaparin laitteisiin. Ehkei muuten olisi tullut mentyäkään, on se kuiteskin enempi lasten juttu. Mutta oli se kivaa mennä maailmanpyörään sekä kokea tornissa vapaapudotus! 

Sunnuntaina vuorossa oli Järvelän avantokauden päättymiskekkerit. Siellä oli kaikenlaista häppeninkiä, mm. mehevin munkki kilpailu. Siihen oltiin päätetty osallistua, joten meidän aamupäivä meni munkkien paistossa. Niistä tuli tietty tosi hyviä ja meheviä, eli tottakai voitettiin koko kisa. Ihan kirkkaasti! Palkinnoksi saatiin 11 kerran kortti, huippua :)
Villa Järvelä

Uimassa ja saunomassa tuli käytyä muutaman kerran, vesi nyt oli vilpoista mutta muuten oli niin kesäiset fiilikset ja lämmin istuskella laiturin nokassa. 

Sunnuntaina käytiin myös yhdessä juoksemassa. Aika reippaasti mentiin, mutta paremmin jaksaa kun juoksee toisen kanssa. Kuuma tuli, mutta niin hyvä mieli. 
Ja taas yksi kiva yhteinen juttu :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti