tiistai 24. toukokuuta 2016

Täällä ollaan

Jostain syystä ei ole ollut fiiliksiä kirjoittaa blogia, vaikka kirjoitettavaa kyllä olisi. En onneksi ota mitään stressiä siitä. Tietty jälkeenpäin voi harmittaa jos jokin kiva tapahtuma jää kirjoittamatta, sillä niistähän pääasiassa kirjoitankin.
Onhan näitä juttuja kumminkin hauska lueskella ja muistella myöhemmin. 

Päällimmäisenä mielessä tietty on viime perjantain reissu Nauvoon, jonne mentiin kaksistaan viettämään mun synttäreitä. Halusin lähteä jonnekin yöksi, koska nämä tälläiset piristävät arkea ihan sikana. 
Valkattiin taas vähän erilainen mesta, vanhaan kivinavettaan rempattu hotelli. 
Vaikka oltiin vain yksi yö, niin itsellä tuntui aamulla kun olin aikaisin jälleen kävelemässä, että ois ihan kunnon lomalla.
Uudet maisemat, aurinko, meri, hiljaisuus.. Niin kivaa :)
Tietysti burgerit synttäri dinnerillä :D


Illalla käytiin syömässä yhdessä rantaravintolassa ja vähän katseltiin ympäristöä ja haettiin jätskit. Oltiin pyydetty sauna ja lämminvesi palju kun tultiin syömästä. Ihan nice siinä pihapiirissä. Auringonlaskua katsellen.
Markku oli taas kiusoitellut mua koko viikon mun lahjasta, kun kerta tietää etten kestä jännitystä :D Täydellinen ylläri lahja olikin, nimittäin järkkäri! Ihan huikeeta. 
Oon jo roudannut sitä joka paikkaan ja ottanut kuvia. Pitää vaan perehtyä siihen kunnolla jotta siitä saa kaiken irti.

Sunnuntaina tuli porukat kylään synttärikaffeelle, kahvi tosin oli parhaat päivät nähny kun itse en käytä eikä pahemmin vieraita käy. Mutta leipomani raparperi vanilja-valkosuklaapiirakka ehkä kompensoi tilanteen.
Viikonloppuna ehdin myös treffaamaan paria kaveria, tuli hengailtua kaupungilla, lähinnä jokirannassa. Niin kivaa auringonpaistetta ja lämmintä on edelleen.

Kamera kaulassa ja Förillä yli

Osallistuttiin juoksukisoihin viime viikolla. Reitti kulki Littoisten järven ympäri ja pituutta siitä tuli 8,5 kilsaa. Mun aika oli noin 50 minuuttia. Siihen tähtäsinkin joten oon tyytyväinen ja siitä myös että jaksoi hyvin eikä tullut mitään remppoja.
Jälkeen jaloissa on tuntunut hidasta palautumista, syynä lienee vaan niin kireät lihakset.
Mietin jo hot joogan aloittamista kehonhuolto tarkoituksella kun muistan miten hyvältä lihaksissa aina tuntuu kun oleilee esim. Thaimaan lämmössä. Ei mitään kipuja! Ja tulisi ainakin säännöllisesti lisättyä liikkuvuutta.

Loppuviikosta onkin sitten odotettu HPT:n viikonloppureissu Huittisiin. Hevosia, ratsastusta ja skumppaa. Siitä mistä kaikki lähti.
Jollain jännällä tavalla odotankin miltä ratsastustunti maistuu pitkän tauon jälkeen. 
Mutta ennenkaikkea parasta on taas kokoontua näitten naisten kanssa kun tietää että saa taas nauraa sekopäisille jutuille kolme päivää !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti