torstai 3. marraskuuta 2016

Hubailua ja flunssaa

Oltiin muuten viime perjantaina sisähuvipuisto Super Parkissa. Siellä järjestettiin k-18 ilta joten pitihän sitä käyttää tilaisuus hyväkseen kun kerrankin kehtaa mennä eikä puisto ole täynnä viliseviä lapsia.
Yllättävän aikuiseen makuun siellä olikin tarjolla aktiviteettejä. Paras oli trampoliineillä hyppiminen. Se oli jopa melkosen hurjaa, ainakin jos vähän pomppi miten sattui :D
Mutta kivaa oli myös pallon potkiminen, koris, nopeuspeli jalalla..
Sain tosin tuostakin riekkumisesta jotenkin pyörryttävän olon. Vähän niinkuin huvipuistoista nykyisin. Ei sitä lapsena vaan..
Superpark kivaa!
Muuten olenkin sitten ollut flunssassa koko viikon. Ei onneksi kovin pahassa mutta uuvuttavaa tääkin on. Tänään vihdoin huomaan selvästi toipumisen merkkejä ja se on erittäin hyvä koska huomenna aamusta lähdemme ajelemaan kohti Kalajokea ja siellä ollaan koko viikonloppu Markun perheen kanssa.
Kanakookos keittoa flunssaan

Ensi viikolla vietänkin lomaa! Ja ihan vain kotosalla. Ohjelmaa oon haalinut jo jonkin verran, suoritan urheiluhierontakurssin, teen päiväreissun Hesaan sekä hierontakeikkaa on luvassa myös.
Ja vihdoin omaa treeniä taas kun tällä viikolla tulikin paussi. 
Tänään uskaltaudun menemään rauhalliselle joogatunnille vielä illalla, jotta jaksan istua huomenna pitkän automatkan. Lisäksi postissa tuli tilaamani ikioma joogamatto jota on pakko päästä testaamaan :)
Sarwa joogamatto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti