maanantai 7. marraskuuta 2016

Parasta yhdessäoloa hyvällä porukalla

Kotiuduttu superkivasta viikonloppureissusta Kalajoelta. Muutama sata kilometriä matkaa tuonne Suomen kuuluisille hiekkasärkille täältä Turusta on, joten autossa vierähti yli kuusi tuntia yhteen suuntaan. Mutta mukavasti matkanteko meiltä sujui. 
Kivaa katsella maisemia, keksiä kaikenlaista hauskaa jonninjoutavaa höpöteltävää, pitää ruokapaussia..
Perillä meitä odotti hieno paritalomökki ja Markun vanhemmat sekä sisarukset perheineen.
Kaikenkaikkiaan meitä oli 12 sekä lähes vuoden ikäinen taapero plus kolme koiraa!
Ihanat rapsuteltavat

Viikonlopun tarkoitus oli tosiaan juhlistaa Markun vanhempien 40vuotis hääpäivää. Miten mahtavaa oli viettää heidän kanssaan yhteinen viikonloppu mukavan yhdessäolon merkeissä. 
Ohjelmanumeroksi oli Markun isosisko kehittänyt kaksipäiväiset Olympialaiset, joita käytiin niin sisällä kuin ulkona.
Siinä oli kaikkea hauskoja lajeja mm. pelailua, tikanheittoa, hyppynarua, frisbeetä, pallimoukaria..
Voitin yhdessä lajissa ja se oli ylläri ylläri naruhyppy!

Olympialaiset käynnissä 

Käytiin myös kokeilemassa laserammuntaa. Sekin oli uusi kokemus kun en aiemmin moista ole tehnyt. Pärjäsin alkuun ihan hyvin mutta kun piti ampua kauempaa, en vain yksinkertaisesti enää kai nähnyt maaliin koska en vain osunut. Oli pakko luovuttaa. Höh. Lauantai iltana mentiin myös juhlan kunniaksi syömään ravintolaan. 
Minuun teki vaikutuksen se kun siinä ison perheen kesken istuttiin saman pöydän äärellä ja jokainen näytti viihtyvän. Oon niin kiitollinen kun minut on otettu niin hyvin vastaan ja ennenkaikkea tunnen oman olonikin niin kotoisaksi heidän kanssaan :)
Kiitos kuuluu koko porukalle :)


Mutta tiiättekö mikä oli mun huippuhetki? Se kun olin Markun kanssa molempina aamuina koiria ulkoiluttamassa kirpakassa pakkaskelissä hiljaisessa metsässä kulkien kohti meren rantaa. Ja joku voi nyt ajatella että mitä ihmeellistä tuossa muka on.. 
Mutta. 
Erityisen siitä tekee se, kun viimeksi kirjoitinkin haaveistani ja yksi oli ihan tämä tälläinen vaan. Ja nyt se toteutui pienen hetken ajan. Ihan parasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti