keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

Tavallista pöhinää

Arkikuulumisten vuoro. 
Hirveästi olen yrittänyt iltaisin jotain tehdä, mutta silti tuntuu että aika vain vierähtää, eikä mitään ikinä ehdi.. Vika saattaa olla siinä, että yritän tehdä satayks asiaa kerralla, kun en osaa keskittyä vain yhteen asiaan. 
No, mutta sellasta se on. :)

Viime perjantaina oli naistenpäivä, ja Markku totaalisesti yllätti minut kun antoi lahjaksi Kaleva korun! Mulla ei ikinä tätä korusarjaa ole ollutkaan, enkä oikeastaan edes pitänyt niistä nuorempana, mutta näinpä se mieli vaan vanhetessa muuttuu, sillä tämä koru on ihana! Tykkään sen "vanhanaikaisesta" ulkomuodosta, sekä korun tarinasta, "Kodin sydän" - joka kuvastaa kestävää rakkautta. Eli koru on siis sydämen muotoinen riipus.
Minä pyysin Markulta vaan, että toisi vaahtokarkkeja kaupasta, mutta oi mitenkä yllätti 💓

Lauantaina hemmottelut vielä jatkuivat, kun vuorostaan Markku teki meille teema päivällisen. Nyt oli vuorossa sitten intialaista ruokaa naan leipineen kaikkineen. Ja ihan itse tehtynä. Oli kyllä hyvää :)
Aamupäivästä käytiin naapurikylän isoilla markkinoilla fiilistelemässä, mutta eipä sieltä juurikaan mitään matkaan tarttunut. Kirppikseltä bongasin kahden euron hintaan hienon seinävaatteen, mikä passaa kesähuoneeseen. 
Sunnuntaina läksinkin äiskän kanssa Turkuun katsomaan Apassionata hevos showta. Olihan se kyllä vaikuttavaa ja upeasti toteutettu. Liikutuinkin alkuun, kun oli niin koskettavaa nähdä ihmisen ja hevosen yhteistyötä niin mahtavasti. 


Äsken tuli ostettua junaliput Rovaniemelle, kun ykskaks sainkin ilmoituksen peruutuspaikasta Naisten Valmiusliiton kurssille Rovaniemen Jääkäriprikaattiin! 
Pääsin siis mukaan sittenkin. 
Tulee varmasti taas koettua jänniä ja uusia elämyksiä, sekä opittua uutta, sillä sen kurssin tarkoitus on opetella moottorikelkan käyttöä ja ajoa! Samalla tietysti fiilistellen varuskunta elämää viikonlopun verran kasarmilla.

Tulevana viikonloppuna on vihdoinkin meidän ystävänpäivä vuositreffien aika. Se kun vuoroinperään järjestetään jonkinlaiset yllätystreffit. Eli kivaa yhdessäoloa tiedossa :)

Tää kuva on meidän ekoilta ystävänpäivä treffeiltä kolmen vuoden takaa!
Patikkaretki ja pihvit metsässä <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti