keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Hevosvoimia ja motocrossia

Oli kyllä niin sateinen viikonloppu kun olla ja voi, mutta siitä huolimatta tuli tehtyä kaikenlaista kivaa. Mullahan oli torstaina synttärit, ja nyt tuntui että ekaa kerta ikinä, ne eivät tuntuneet juuri miltään, siis silleen hyvällä tavalla. Itsellä oli hyvä olla ja hyvä mieli, ja jotenkin sitä ajatteli vain, että vuosi vuodelta kun vanhenee, sitä onnellisemmaksi itsensä tuntee. Ja se tuntui nimenomaan niin hyvältä, että siinä jo kerrakseen synttärilahjaa itselleen :)

Markku toki muisti synttäripäivääni, ja väsäsi mansikkakakun torstai-iltana. Varsinaisen lahjani sain sunnuntaina, kun se vei minut yllätyksenä ajamaan motocrossia!! Huh, kun saavuttiin sinne crossihallille, olin ihan kauhuissaan, mutta oikeasti olin haaveillut tuosta iät ja ajat. Ja joskus puhunut siitä Markulle, että oispa kiva päästä ajaa joskus motocrossia. Ja nyt sitten pääsin :)

Dynaset Offroad Areena sijaitsee Ylöjärvellä, missä siis olimme. Onnekseen saimme olla kaksistaan eikä muita ajajia ollut paikalla, koska se olisi taatusti tuonut lisäjännitystä, ainakin mulle 😄 Markku oli myös itselleen lunastanut paikan ajeluun, ja se lähtikin sitten heti ominpäin, kun oltiin pukeuduttu varusteisiin.
Mä taas kertasin asioita vähän tarkemmin, kun on noista mopovuosista jo aikaa...

Mulle oli tarjolla pari crossipyörää, semmonen pieni mopo (mikä myös ihan ärhäkkä), ja sitten vähän isompi, mistä ylsi jalat vielä maahan! 
Alkuun menin tosi varovaisesti ja vähän jo petyinkin itseeni, kun tästä kerran olen haaveillut ikuisuuden, enkä nyt edes osaa ja uskalla.., mutta tosi nopeasti sitä sitten kuitenkin siinä ajaessa kehittyi.
Ja varsinkin siinä vaiheessa tunsin ylittäväni itseni, kun lopulta otin sen isomman pyörän ja menin sillä ajamaan :)
Ei se kuitenkaan ihan helppoa ole taiteilla siellä kumpareiden ja tiukkojen kurvien seassa. 
Mutta reissusta jäi niin voittajafiilis, ja oli kyllä niin mielettömän hauskaa. 
Siinä olisi kyllä laji, johon voisin hurahtaa ihan kunnolla. 

Kumparetta on
Jee kiitos huippulahjasta <3


Lauantaina vietettiin muuten sadetta paossa ihan sisätiloissa kotosalla, mutta aamupäivästä lähdettiin naapuripitäjään katsomaan Kylämäen tallille hevosten laitumelle laskua. Se nimittäin on melkoisen hurjaa katseltavaa, kun nuoret hevoset pääsevät kirmaamaan isoille laitumille, ja vähän ottavat mittaa toisistaan siinä samalla. 
Itsehän tuolla olinkin muutama vuosi sitten katselemassa, mutta Markulle se oli uusi kokemus. Harmi vain, kun jostain syystä suurin osa hevosista oltiin jo tuotu laitumelle, niin jäi aika suppeaksi siinä vaiheessa kun yleisö oltiin pyydetty paikalle.. 
Mutta oli siellä hauska parivaljakko, aasi ja hevonen, jotka kulkivat koko ajan vieritysten ja se hevonen aina suojeli sitä aasia, jos toiset hurjapäät yrittivät tulla lähelle :)

Hurjapäät
Nää oli niin veijareita


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti