maanantai 6. toukokuuta 2019

Perhemökkeilyä Kalajoella

Vietettiin viikonloppu jälleen Kalajoella Markun perheen parissa. He olivat suunnitelleet syntymäpäiväyllätys viikonlopun äidilleen, jonne kaikki lapset perheineen saapuivat. Meitä oli 15 hengen porukka, joten vilinää ja vilskettä riitti :)
Oli kyllä ihana nähdä heitä kaikkia taas pitkästä aikaa, pohjoisessa kun asuvat, niin ei kovin usein nähdä.
Ja musta on ihanaa myös se, olla ja kuulua isoon ja tiiviiseen perheyhteisöön, jossa joukossa pieniä lapsia, nuorisoa sekä vanhempaa väkeä. Olla keskellä iloista ja äänekästä porukkaa, vaikka olenkin itse melkoisen omissa oloissani viihtyvä ja hiljainen. Mutta tykkään kun ympärillä on lämminhenkisiä ihmisiä.

Ohjelmassa oli tuttuun tapaan "olympialaiset" hyvässä hengessä. Kaikille sopivia erilaisia lajeja. Paitsi itse jouduin tällä kertaa jättämään kisailut välistä, koska en saanut hirveästi hyppiä, tai liikkua reippaasti. Mutta nautin kyllä "pakkolevostakin" suuresti :)
Kävimme myös porukalla syömässä läheisessä pihviravintolassa, sekä nämä pelailivat pelikorteilla aina iltamyöhäseen.

Me käytiin lauantaina kävelemässä hissukseen hiekkasärkillä, ja olikin jännä yhdistelmä isot hiekkarannat yhdistettynä lumeen. Harvoin kun Suomessa noin upeilla rannoilla on, näyttää heti kummalliselta, että ympärillä on jäätä ja lunta.
Niin ja sitä lunta tulikin sitten aika reippaasti perjantaina ja sunnuntaina. Sai ajella tosi varovaisesti. 
On Suomen luonto niin erikoinen. Viikko sitten ryvettiin melkein helteissä, ja nyt sateli lunta etelää myöden.. 😄
Näiden kuvien välissä on päivä, ja siis sama paikka :D

Syy miksi taas kirjoittelen täällä keskellä yötä, on siinä etten saanut nukutuksi vatsakipujen takia. Olen nyt aamulla menossa Helsinkiin toimenpiteeseen, mistä nämä siis johtuvat. Ihan suunniteltu juttu. Mutta kirjoittelen siitä erikseen, jahka palaudun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti