maanantai 17. kesäkuuta 2019

Kesäkanat ovat saapuneet

Juhannusviikkoa elellään, ja vitsi mikä kesäinen kuuma ilma, tuolla ulkona vallitsee! Taitaa kerrankin olla lämmin juhannus meillä.
Itse en juurikaan välitä juhlistaa näitä "pakkojuhlia" mitenkään, mutta tänä vuonna tulee poikkeus, kun luvattiin mennä kaveripariskunnan mökille yhdeksi yöksi. 
Varmasti tulee olemaan hauskaa, ollaan nimittäin ainakin menossa perinteisille juhannuksen lavatansseihin! Ihan superia.
Seuraavaksi päiväksi ollaan mietitty myöskin porukalla jotain telttaretkeä, kenties Melkuttimille :)

Mutta nyt ollaan saatu naisvahvistusta tähänkin torppaan, kun viime viikolla kävin hakemassa meitin kanarouvat. Ainakin alustavasti kanaset viettävät kesän ajan meillä, katsotaan sitten talvea myöhemmin.
Ovat ne kyllä ihan mielettömiä! Hauskoja seurattavia, ja niin helppohoitoisia. Muutama päivä meni, että uskalsivat myös ulkotarhaan, mutta nyt jo siellä reippaasti tepastelevat. Pihalle ei olla vielä uskallettu päästää, mutta kuulemma parin viikon tottumisen jälkeen, sekin on ookoo.
Munia ollaan saatu parisen kipaletta. 

Sisu on ollut ihan täpinöissään, mutta ihan kiltisti tuo vaikuttaa niiden seurassa olevan. Luulenpa, että topakka kananen antaisi kunnon pöllytyksen Sisulle, jos mitään yrittäisi 😄
Mutta niin kivasti kanaset tänne meidän farmille kyllä passaavat. Ajateltiin jo, jospas seuraavaksi muutama lammas otettaisiin, niin saataisiin nuo meidän pikkuniityt käytölle. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti