tiistai 17. maaliskuuta 2020

Sekametelisoppa

Elämme parhaillaan melkoista hullunmyllyä. Enpä ajatellut, että korona tulee vaikuttamaan näin hurjasti meillä täällä Suomessa. Ei varmasti oikein kukaan ajatellut.
Omaa elämääni henkilökohtaisesti korona ei ainakaan vielä ole suuresti sekoittanut. Olen pysynyt terveenä, tosin pienen pientä kurkkuköhää on olevinaan, mikä on ärsyttävää kun ei oikein tiedä, pitääkö siihen miten suhtautua.
Samoin Markulla on ollut köhää jo pidemmän aikaa, tosin huomisesta alkaen hän pysyykin kotona kun koulut sulkeutuvat.
Epäiltiin kyllä meidän kurkkuvaivoja suuresta pölyn ja sekamelskan määrästä, mikä meillä kotona tällä hetkellä vallitsee..

Kamarin remontti on edelleen kesken ja sieltä pölisee jos jonkinmoista pölypalleroa pitkin huushollia. Samoin ollaan jouduttu ripottelemaan kamarin huonekaluja pitkin ja poikin sinne tänne, ja sohvanamme toimii kasa tyynyjä toisen kamasrin lattialla. Siispä kunnollinen siivous on nyt vähän jäissä.
Eteisemme täyttää iso kasa upouusia lattialankkuja, jotka siinä rauhassa totuttelevat huonelämpötilaan.

Meillä tuntuu nyt olevan monta rautaa tulessa, ja itsekin huomaan puuhailevani aina jotain jossain.
Tänään puuhailin navetassa tyhjentäen sitä kaikenmaailman romulaudoista, mitä jo edellisten asukkaiden toimesta oli nurkkiin kerääntynyt.
Siivosin myös vuohitallin vanhoista pehkuista, sillä meille on näillä näkymin tulossa hyvinkin nopeasti pari huskya Lapista.
Siispä pitää saada koirille talli ja tarha laitettua valmiiksi.
Eräopiskelukaverini on parhaillaan harjoittelussa pohjoisessa, mistä koirat tulisivat ja hän ilmoitti, että voisi ne tuoda tullessaan meille kun ajelee takaisin etelään. 
Aikamoista.


Niin, saas nähdä kuinka pitkään elelemme näissä poikkeusolosuhteissa. En tosiaan ole uskaltanut varata esim. syksyn kiipeilymatkaa. Myös kuukauden päästä olisi Kilpisjärven hiihtovaellus mutta ei taida tuokaan toteutua. Vielä sitä ei tosin ole peruttu.
Sitä varten olin ostanut menolipun junalle eli sen menetän, jos reissu peruuntuu. Ja se on hyvin pieni paha kun vertaa, kuinka paljon tämä kaikki vaikuttaa eri yrityksiin ja työntekijöihin, jotka lomautetaan/irtisanotaan. Puhumattakaan kaikesta muusta.
Maailma ei hetkeen taida olla entisensä, kun tästä tokenemme.

Toivottavasti tämä kaikki olisi pian ohitse <3

Tämä kuva on vuosi sitten maaliskuussa otettu - just nyt sataa vettä taas...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti