torstai 2. helmikuuta 2017

Hyvä me!

Alkaa olla kohta ensimmäinen viikko vietetty meijän farmilla ja pakko kehua kuinka hyvin ollaan elelty kaaoksen keskellä kuitenkin töissä käyden. Joka päivä ollaan menty askel eteenpäin. Nyt kahtena iltana Markku on koonnut vaatekaappeja jotta saadaan vaatteet säkeistä pois.
Lähes kaikki laatikot on purettu ja tupaan saatu verhotkin!
Hiljalleen tavarat alkavat löytää paikkansa. Ei pidä kuitenkaan ottaa ressiä sisustamisesta, on tässä aikaa saada koti oman näköiseksi.
Yksi taistelutanner on kyllä muodostunut, nimittäin sota hiiriä vastaan. Mua huvitti silloin kun kuntotarkastuksessa tuli puhetta hiiristä ja onko niitä täällä näkynyt, niin vähän kiellettiin koko asia. 
Hiiriä nyt on aina omakotitaloissa. Oli se sitten uudempi tai vanhempi.
Eri asia sitten kuinka paljon.
No täällä on sen verran että niistä on paljon haittaa koska käyvät ruokakaapeilla ja pöydillä.
Ollaan hankittu räpsyjä ja sähköinen karkotin. Nyt ehkä alkaa rauhoittumaan hiirien vallankumous!


Kun tässä nyt ollaan muutama viikko "jouduttu" elelee hyrskyn myrskyn, ei ole silti tullut juurikaan mitään kränää toisillemme. Minä vähän pelkäsin itseni tuntien kun herkästi ressaan kaikesta niin olisi sitten herkempi myös ärhentelemään toiselle. Mutta ei. 
Jotain pientä nälkäkiukkua molemmilta joskus saattaa toiselle ryöpytä, eipä oikein muuta. 
Tai joku asia on ärsyttänyt niin tahattomasti se toisen niskaan siinä myös kaatuu. 
Mutta, jos jonkin asian haluan kertoa parisuhteessa eläville, se on keskusteleminen niin hyvistä kuin vaikeista asioista, ärsyttävistä tai ihan mistä vaan. Se avaa niin paljon ja tuo niin paljon lähemmäs. 
Tää on se mikä meillä toimii ja missä ollaan tultu ajan myöden hyviksi. 
Ollaan jo puhuttu asiat halki ennen kuin kahvikupit alkavat lentämään :D 


Mites tämä maalaiselämä sitten? Eilen ajattelin enpä ois ikinä uskonut että sekin päivä joskus vielä koittaa että minä olen sytyttämässä tulta pesään jotta talo pysyy lämpimänä. Monelle se nyt on päivänselvä asia ja luulisi että mullekin kun tälläisestä talosta olen lähtöisinkin mutta ei mun siitä ole tarvinnut huolehtia. Tai kun eilen jouduin tekemään ilkeän asian hiiriin liittyen. 
Tälläistä tää nyt on. Maalla teet kaiken itse. Me tehdään. Ja se on ihan parasta :)  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti