lauantai 4. helmikuuta 2017

Viikonlopun viettoon

Eilen mentiin mukaan jo paikallisiin aktiviteetteihin, eli lähdettiin lenkille juoksuporukan kanssa sekä siitä suoraan saunaan ja avantoon. Tää on niin kiva aloitus viikonlopun viettoon jatkossakin.
Meidän lähistöllä on kaksikin avantopaikkaa, joista ollaan kyllä tyytyväisiä. On myös kivaa nähdä ja tutustua uusiin tyyppeihin ja saada tietoa kaikista alueen asioista. 
Tuossa lähellä, siis kymmenen kilsan päässä kylässä, löytyy myös kuntosali mikä on vielä ihan ilmainen avainpanttia vastaan! Onpa kivaa :)
Markku on tosin suunnitellut navettaan pistävänsä pystyyn oman raudan nostotilan, niin pääsee ainakin kesäaikaan omalla pihalla voimailemaan.

Olihan se tiedossa että harrastukset tulevat muuttumaan ja vähenemäänkin kun maalle muutetaan. Nyt se on ulkoilua, juoksua, kotijoogaa ja salilla silloin tällöin pyörähtelyä.
Mutta pitää muistaa ettei kuntoilua kokonaan jätä, siksikin tuo juoksuporukka on tosi hyvä. 
Myöhemmin meille tulee uusi perheenjäsen, karvainen sellainen niin pitää sekin sitten päivittäistä liikuntaa yllä! Minä tosin varmasti liikkuisin tuolla peltojen laidoilla muutenkin, täällä ehkä korostuu se, että karvainen kaveri kuuluu siihen. Tuntuu että naapurit ihmettelee muuten kuka tuolla aina haahuilee :D
Olenkin jo käynyt tutkailemassa millaisia reittejä tässä lähistöllä menee ja kohta lähdenkin aamulenkille. Ihanan näköistä kun luntakin sadellut yön aikana. 

Ai niin, varattiin jo syksyksi reissua. Tänä vuonna keskitytään kotimaan matkailuun ja lähdetään Itä-Lappiin ruskaretkeilemään viikoksi. Miten mahtavaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti