torstai 9. helmikuuta 2017

Nyt kävi vanhanaikaisesti!

Haha, tossa edellispäivänä myöhään illalla Markku sai idean että lähetäänpä pihalle katsomaan kirkasta tähtitaivasta ennen nukkumaanmenoa. 
Kävi vaan hassusti että molemmilta jäi avaimet sisälle joten pihalle jäätiin! Hieman kuumottavat paikat tai oikeestaan kylmät tässä tapauksessa kun pakkasta oli yli 15 astetta! Onneksi tuli laitettua takki ja pipo päälle ettei ihan pelkässä pyjamassa oltu. 
No ei siinä mitään, tavalla tai toisella sisään oli päästävä niin siinä sitten mietittiin mistä murtauduttaisiin omaan kotiin! 
Ainut järkevä oli ulkoeteisen isosta ikkunasta koska kylmä eteinen se jokatapauksessa on ja siinä oli paikallaan vielä alkuperäiset ikkunat ja vain yksi lasi. 
Tadaa, uusvanha ikkuna!

Mua vähän suretti kun en haluaisi että niistä joutuisi luopumaan ja tilalle vaihtamaan uudet.
Mutta mieleen juolahtikin että ladossahan on säilötty kaikki talon vanhat ikkunat pokineen joten ei muuta kuin sinne katsomaan oisko samankokoista ja siellähän oli! 
Ja Markku oli niin toimelias että laittoi rikotun lasin tilalle heti uuden vanhan ikkunan, joten seuraavana päivänä ei kukaan olisi edes huomannut ikkunan vaihtuneen. 
No tätä kommellusta on hauska aina muistella :D Ja kyllä, nyt on vara-avain jemmattuna!


Eilen vietettiin kiva ilta syömisen ja leffan merkeissä kaupungilla. Käytiin uudehkossa burgermesta Woolshedissä ja taisi kyllä nyt kiilata ykköspaikalle mitä tulee burgereihin. Sairaan hyvää!
Sitten karkkikaupan kautta leffaan :)
Avocado-pekoni burger Nam!


Kohta reippailemaan kirpeään pakkasaamuun ja ihanaan auringonvaloon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti