tiistai 21. maaliskuuta 2017

Luontoon!

Hommasin itselleni uusvanhoja vaelluskamppeita koska tarkoitus on ilmojen lämmetessä suunnata vähän enemmänkin vaellusreissuja tekemään. Niin päiväretkiä kuin yön yli olisi tarkoitus. 
Mullahan ei jäänyt kovin lämpimät muistot viime toukokuulta kun vietettiin yö laavussa. Palelin ihan sikana!
Mutta nyt löytyy kunnon varusteet.
Bongasin facebookin vaelluskirppikseltä yhden hengen teltan, johon kyllä tarvittaessa menee kaksikin.

Teltan lisäksi löysin edullisesti hyvän ja hienon rinkan. Se on just passelin kokoinen, 60 litraa. Tosin, pitää hieman perehtyä pakkaamistapoihin, koska viikonloppuna kun testailin kamppeitani, hämmästelin miten se rinkka oli jo täynnä vaikkei siellä ollut edes juuri mitään.
En oikein ole vielä niin sinut rinkan kanssa. "Reppureissullani" Thaikuissa sinnikkäästi raahasin mukanani matkalaukkua koska koin rinkan hankalammaksi.
Mutta jahka kun opin fiksun pakkaamisen, yhteinen sävel varmasti löytyy.
Makuupussin ostin uutena. Bongasin tosin senkin hyvään hintaan Go Expon messutarjouksena. 
Ja nyt tarkenee!


Koska haluan usein ylittää itseni ja saada lisää rohkeutta, ja muutenkin vähän väliä haahuilen yksinään joka puolella niin ajatuksena on tehdä myös itsekseen joku yön yli retki metsässä.
Minua kiehtoo jälleen se siinä, miten selviydyn. 
Ennen olen ajatellut että en vaan voi mennä metsäretkille kauemmas koska en osaa tehdä mitään. Sytyttää tulta, käyttää trangiaa, pystyttää telttaa..
Nyt saan neuvoa Markulta, jee.
Oltiin tosiaan sunnuntaina Pöytyän Haukkavuorella testaamassa varusteita. Koska olen vielä toipilas, en jaksanut kilometriä pidemmälle 😄

Lähdettiin siis aurinkoisen aamun kunniaksi nauttimaan myöhäinen aamiainen luonnon helmaan. Olin tehnyt edellisenä iltana karjalanpiirakoita sekä omenapiirakkaa evääksi. Lisäksi tein trangialla puuron metsässä.
Niin hyvää! Kyllä oikeasti ulkona syöminen on parasta.

Markku tsekkaa sujuiko teltan pystytykseni :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti