maanantai 29. marraskuuta 2021

Äitin kanssa kylpylälomalla Tampereella

Läksimme äitini kanssa Tampereelle viime viikolla pariksi yöksi. Meillä oli lahjakortti Holiday clubin kylpylähotelliin, joka oli menossa vanhaksi. Meillä oli oikein mukava rentoutusloma, johon kuului kaupungilla kiertelyä, syömistä, uimista ja kuntosalilla käyntiä. Vaikka kävimme katsastamassa niin ideaparkin, koskikeskuksen sekä ratinan, eipä sitä onnekseen tullut juurikaan shoppailtua. Näemmä ei enää juurikaan mitään tarvitse ja enemmän nautintoa tuo juuri esimerkiksi ravintolassa syöminen. 
Käytiin tutustumassa myös kuuluisaan kissakahvilaan, mikä olikin oikein soma paikka. Ja mikä idea! Siellä siis tosiaan oli muutamia vapaana kulkevia kissoja, joiden rapsuttelun lomassa sai herkutella kahvilan antimilla. Kahvilaan on itsessään myös pääsymaksu, mikä on ihan ymmärrettävää. 

Löysin minä kirpputorilta hatun ja villapaidan :)

Meidän hotellihuone ei uutuuttaan hehkunut, vaan oli suoraan 90-luvulta. Mutta ei se mitään, huone oli kuitenkin tilava ja ainakin itse sain nukuttua ihan makoisat unet. Myös kylpylä ei kovin hääppöinen ollut, tosin siellä oli hyvin lämmin vesi, mikä ei aina ole mikään itsestäänselvyys. Mutta siellä kelpasi tovin jos toisenkin lillua. Suihkuosasto oli kyllä hienosti remontoitu.
Myös kuntosali oli todella iso ja kaiken kattava. Niin, ja aamupala oli oikein kelpo. 
Viime viikolla ei vielä näin hurjia pakkaslukemia ollut mitä nyt, sillä ollaan saatu kärvistellä täällä etelässäkin ihan oikeita lukemia. Eikä loppua näy. Tosin lunta ei sittenkään ole tullut. 

Matkalla käytiin hesellä

Kissakahvilassa
Meidän huoneEi kommentteja:

Lähetä kommentti