sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Pieniä yksityiskohtia

Tänään on ollut ihanan lämmintä, kesäfiilikset muistuivat jälleen mieleen. Maajussit pöristelevät traktoreiden kanssa pelloilla ja mun maaseuturakkausmittari se vaan kohoaa. Mä niin tykkään asua täällä meijän kotona peltojen keskellä <3
Ja miten paljon nämä karvaiset ystävämme vielä rikastuttavat tätä kaikkea. Ne vaan kuuluvat tähän. 
Pikkuhiljaa perheemme tässä kasvaa :)
Mörkö pääsi eilen ensimmäisen kerran pihalle. Alkuun hieman kissaa jännitti, varovaisesti tutki uutta ympäristöä mutta ei mennyt aikaakaan kun innoissaan jo kolusi joka kolkan läpi. Niin hauska seurata kun molemmat kissat tallustelevat peräkanaa pihalla. Näyttää että viihtyvät toistensa seurassa hyvin. 



Me ollaan myös vietetty paljon aikaa ulkosalla tehden kaikenlaisia hommia.
Raivattiin vanha vuohikatos liiterin kulmalta pois jotta saadaan siihen pystytettyä tuleva grillikotamme.
On sitten paikka jossa viettää aikaa grillaten tai muuten vaan tunnelmoiden oli keli mikä tahansa.
Sain myös tehtyä uuden kausisisustuksen ulkoeteiseen. Laitoin pitsiverhoa ikkunaan, orvokit ikkunalaudalle sekä vaihdoin matot kesäisempään.
Saatiin myös vihdoin ja viimein uusi sohva mikä sopii täydellisesti tyyliin jota olen ajatellut olohuoneeseen. Se ei ehkä ole kaikkein käytännöllisin teeveen katseluun mutta eipä sitä nykyisin tule pahemmin katseltuakaan.
Sohva toimii myös vuoteena, joten vieraatkin ovat tervetulleita yökylään :)


Uusvanha sohvamme

Tänään käytiin Humppilassa huutokaupassa jota meklaroi itse huutokauppakeisari Aki Palsanmäki kumppaneineen. Väkeä oli tietysti paljon kuin myös huudettavaa tavaraa. Markku huusi itselleen joitain työkoneita.
Tällä kertaa huudotkin nousivat melko korkeiksi ja olihan siellä paljon myös arvotavaraa. Toisaalta taas osa tuotteista lähti hyvinkin edullisesti mutta mehän saimme paikallisesta huutokaupasta kiikkustuolin vitosella, nousi se tuolla johonkin seitsemäänkymppiin.

Sieltä lähdimme äidin luokse syömään. Olin leiponut äitienpäivälahjaksi mangojuustokakun mikä saikin oikein hyvän vastaanoton sekä ruusuja. 
Oli oikein kivaa nauttia juhlallisemmasta ruokailusta ja viettää aikaa yhdessä.
Poikettiin myös Paken luona, vein hällekin palan kakkua ja pärekorin toiveesta. Löysin nimittäin hyväkuntoisia pärekoreja liiterin vintiltä yli kymmenkunta. 

Huomenna menen tekemään viimeiset kouluhieronnat ja saan viimein todistuksen kouraan, jee! Illalla treffaan vielä kaveria syömisen merkeissä. 
Kiva viikko tulossa, toivottavasti teillekin :)

Äitienpäivän viettoa




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti