torstai 18. toukokuuta 2017

Viikon iloja

Maanantaina tosiaan vihdoin sain suoritettua viimeiset kolme tuntia käytännön harjoittelusta koululla. Eli nyt on todistus siitäkin plakkarissa. 
Hierojaksi opiskeleminen on ollut yksi elämäni parhaimpia juttuja. Halusin oppia jonkin uuden taidon ja nyt osaan sen. Ja taidanpa osata aikasta hyvin vielä.
Hierojan työ on kuin luotu minulle. Mutta yrittäjyyden raadollinen maailma ei taas ole.
Siksi pysyttelen mieluusti omassa vakityössäni pitämällä hierontahommat vaan hyvänä vastapainona

Muita viikon kivoja juttuja tältä viikolta on ollut kaverin kanssa parintunnin syömistreffit maanantailta. Hyvää ruokaa ja hyvät jutut. Ihan parasta.
Tiistaina hemmottelin itseäni kun olin varannut jalkahoidon. Nautiskelin kerrankin näinpäin kun lopuksi hoitoon kuului myös jalkahieronta. 
Illalla taasen tuli oltua ulkohommissa useampi tunti. Iskä tuli jälleen puuhailemaan tänne meidän kanssa.
Saatiin hyvin tehtyä erilaisia fiksauksia kuten kanatarhan aita ja ladon päätyseinän paikkaus sekä päästiin hyvään alkuun grillikodan perustuksien teossa.
Kävi kyllä salitreenistä painavien ruohoturpeiden raahaaminen.

Keksittiin tehdä vuohitarhan vanhoista olkipatjoista pieni kumpare joka päällystettiin niillä ruohopaakuilla. Päälle kun vielä heittää auringonkukan ja muiden kukkien siemeniä niin siitä tulee myöhemmin tosi kiva pihaelementti. Istutettiin myös valko- ja sinivuokkoja pihaan koska niitä ei pahemmin täällä ole. Valkovuokot ovat yksi kesän tulon merkkejä ja niitä pitää olla. Ja runsaasti mielellään.

Pihapuuhaa tiistailta

Tänään kävin ostamassa kasvimaalle siemeniä kun nyt taitaa viimeinkin ilmat lämmetä senverran että voipi hiljalleen aloittaa kylväämisen. Otin hernettä, porkkanaa, salaatteja, pinaattia, ruohosipulia, punajuurta, kehäkukkaa.., myöhemmin istutan tomaatin, kurkun ja kesäkurpitsan taimet.
Myös chilit saavat siirtyä kesällä kasvimaalle.
Nyt kun ilmat lämpenevät niin ei mene kuin hujaus kun kaikkialla vihertää. Mahtavaa seurata omassa pihassa miten kasvit ja puut tulevat loistoonsa. 

Mörkö nauttii kesän tuoksuista :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti